Ondanks dat Famke Louise de laatste tijd niet erg actief is op Instagram, besloot ze haar volgers te trakteren op een prachtig foto in bikini. De zangeres ziet er stunning uit en wordt hierom overladen met complimenten op Instagram.

Famke Louise
Bron: @famkelouise_

Killerbody

Afgelopen januari werd Famke moeder van zoontje Nówie. De zangeres heeft al eerder foto’s gedeeld van haar post baby body, om haar volgers te laten zien dat je lichaam behoorlijk kan veranderen tijdens een zwangerschap. Famke omarmt haar lichaam en liet destijds al eens weten dat ze er niets aan zou willen veranderen.

Healthy lifestyle

Famke heeft keihard gewerkt om haar zwangerschapskilo’s te verliezen. Inmiddels heeft ze haar oude shape weer terug en dat deelt ze graag met haar volgers.

Famke Louise

Veel complimenten

De foto van Famke levert in no time tig complimenten op. Zo reageren Lie Meurs, Bridget Maasland en Olivia Talar met vlammetjes onder de foto. Soundos El Ahmadi laat een hilarische reactie achter bij de foto van de zangeres “Heb nu echt spijt van mijn 4 kaassoufle’s die ik net heb gegeten 😂”, schrijft ze bij het fitte kiekje.

Eerder was Famke ook al openhartig over haar lichaam na de zwangerschap. Iemand vroeg haar tijdens een Q&A op Instagram hoe ze omging met haar zwangerschapskilo’s. Ze reageerde toen dat ze als kersverse moeder elke dag naar de sportschool ging. “Dertig minuten rennen op de loopband. Ik ben alweer bijna op m’n oude gewicht”, schreef ze toen. Lekker bezig, Famke.