Hiep hiep hoera! Famke Louise blies gister 23 kaarsjes uit, en als we haar Instagram mogen geloven kon haar dag niet meer stuk. De zangeres vierde haar verjaardag met haar familie en kreeg een jaloersmakend verjaardagscadeau van haar vriend.

Instagram: Famkelouise
Instagram: Famkelouise_

Famke en Denzel

Denzel Slager (28) en Famke Louise (23) hebben al een tijdje een relatie en hebben zelfs een baby op komst! Denzel kennen we natuurlijk allemaal als winnaar van het eerste Nederlandse seizoen van Love Island. In 2019 deed hij mee en veroverde het hart van Aleksandra, met wie hij nog een tijd een relatie heeft gehad. Na een jaar verbrak hij de relatie en kwam Famke in beeld.

Verjaardagscadeau

Niet al te gek dat Denzel, Famke verrast met een héél mooi verjaardagscadeau (waar we stiekem best jaloers op zijn). Op haar Instagram Story plaatst de zangeres een foto van een dure tas van het merk Acne Studios, omg! 

Instagram: Famkelouise_
Instagram: Famkelouise_

De zangeres deelt nog meer beelden van een versierde kamer waar je u tegen zegt. Overal in het huis zijn ballonnen te zien. Ook staan er in de kamer allemaal feestelijke mocktails; alcoholvrij natuurlijk voor de jarige job. Maar dat is nog niet alles. Famke Louise deelt nog meer beelden van haar verjaardag. Als kers op de taart gaat haar vriend ook nog eens koken, cute! 

Instagram: Famkelouise_
Instagram: Famkelouise_

Famke & Denzel: Een Nieuw Begin

Famke en Denzel hebben sinds kort hun eigen realityserie: Famke & Denzel: Een Nieuw Begin. In de serie geven de twee love birds de kijkers een kijkje in hun nieuwe leven. Hun relatie, de zwangerschap en alles wat daar bij komt kijken, is allemaal te zien van dichtbij en dat is erg uniek. Normaal houdt Famke haar leven het liefst zo privé mogelijk, maar dit keer zien we de zangeres op een totaal ander vlak. Niet alleen de goede dingen, maar ook de mindere dingen in het leven. De trailer zie je hieronder.

Lees ook: Oriana openhartig over periode na de bachelor