Ah de feestdagen, de dagen vol lekker eten en je favoriete familieleden. De kerstdagen zijn bij FEM FEM echt favoriet en we kunnen niet vroeg genoeg beginnen met het denken aan deze speciale dagen. Weet jij wat je favoriete deel van Kerstmis is volgens je sterrenbeeld? Wij hebben het voor je opgezocht.

sterrenbeeld FEM FEM

Ram (21 maart tot 19 april)

Het leukste deel van de kerstdagen voor Ram is de sfeer. Jullie sterrenbeeld is altijd haantje de voorste en dat blijkt maar weer wanneer de kerstboom opgetuigd moet worden of de hele familie aan de kerstverlichting begint.

Stier (20 april tot 20 mei)

Het leukste deel van de kerstdagen voor Stier is het eten. Ben je diegene die het maakt? Of eet je het gewoon op? Voor jou Stier, maakt het echt niet uit. Logisch is het in ieder geval wel, jouw heersende planeet is Venus. Naast sensualiteit staat deze planeet ook bekend om het houden van feestdagen en lekkernijen.

Tweelingen (21 mei tot 20 juni)

Het leukste deel van de kerstdagen voor Tweelingen zijn de cadeautjes. Jij bent super nieuwsgierig, en dat is te merken. Je kan namelijk niet wachten tot je erachter komt wat dit jaar onder de boom te vinden is. Grote kans dat jij al weet wat er in je cadeautjes zit voordat jij ze hebt gekregen. Je bent een echte speurneus!

Kreeft (21 juni tot 22 juli)

Het leukste deel van de kerstdagen voor Kreeft is de nostalgie. De oude video’s en de tradities zijn namelijk waar Kreeften het voor doen. Er is niks waar Kreeften meer van houden dan herinneringen maken met de mensen waar jullie het meest van houden.

Leeuw (23 juli tot 22 augustus)

Het leukste deel van de kerstdagen voor Leeuw is het shoppen voor je familie. Er zijn veel dingen wat mensen niet over jou weten, een daarvan is dat een van je favoriete dingen anderen blij maken is. Jij kan eindelijk laten zien dat je wél het hele jaar geluisterd hebt naar wat je familie graag onder de kerstboom wilt.

Maagd (23 augustus tot 22 september)

Het leukste deel van de kerstdagen voor Maagd is de geur van dennenboom. Dit heeft niet alleen te maken met de feestdagen, als een aardeteken hou je ook heel erg van geuren en alles wat de natuur jouw te bieden heeft. Wedden dat jij een paar geur kaarsen thuis hebt?

Weegschaal (23 september tot 22 oktober)

Het leukste deel van de kerstdagen voor Weegschaal is het inpakken van alle kerstcadeaus. Het kopen van het leukste speciale inpakpapier en ze zorgvuldig schikken onder de kerstboom voor de leukste instagram foto’s is een hele happening voor Weegschaal.

Schorpioen (23 oktober tot 21 november)

Het leukste deel van de kerstdagen voor Schorpioen is het schrijven van jouw wishlist. Jij weet wat je wilt Schorpioen, en dat wil je elk jaar hebben ook.

Boogschutter (22 november tot 21 december)

Het leukste deel van de kerstdagen voor Boogschutter is sneeuw! Het is jouw goal om elk jaar tijdens de feestdagen sneeuw te zien, om je doel te bereiken is reizen met je familie helemaal niet raar je. Skiën, snowboarden en glühwein maken jouw feestdagen compleet!

Steenbok (22 december tot 19 januari)

Het leukste deel van de kerstdagen voor Steenbok is het behouden van tradities. Je bent niet per se het feestvarken maar houdt wel van leuke gewoontes. Je vind het prachtig om een bepaalde traditie, bijvoorbeeld je verkleden als de kerstman, op gang te houden. Dit deden je ouders ook en zal je later ook met je eigen kinderen delen.

Waterman (20 januari tot 18 februari)

Het leukste deel van de feestdagen voor Waterman is het weer. Ja, je moet ervan houden maar het koude en gure weer geeft jou een warm gevoel van binnen. Je bent een luchtteken maar jouw sterrenbeeld bevindt zich in de koudste tijd van het jaar. Omarm het, Waterman.

Vissen (19 februari tot 20 maart)

Het leukste deel van de feestdagen voor vissen is de magie van het kerstfeest. Jij houdt van sprookjes, fantasie en feest en gelooft heilig in het feit dat de kerstman dit jaar heus wel langs komt. Voor de jongere generatie die samen met jou geniet van het kerstfeest ben jij een echte treat!

Over cadeautjes gesproken, heb jij al leuke cadeautjes voor de mannen in je leven? Wij hebben namelijk nog een paar tips.