Eén van onze favo snacks zijn natuurlijk de heerlijke M&M’s. Een lekker crunchy stukje chocolade met een nootje vanbinnen, wij zijn er obsessed van. Maar wist je dat je favoriete M&M-kleur veel meer over je zegt dan je van te voren had gedacht? Dit is wat jouw favoriete M&M-kleur over jou zegt!

Favoriete M&M-kleur

Oké, ze smaken allemaal hetzelfde, maar toch. Iedereen heeft een favoriete M&M-kleur. Of je die kleur nou als eerste opeet, of je ‘m tot het laatst bewaart, je kan niet ontkennen dat ook jij een favoriete M&M-kleur hebt. Maar hier zit dus een psychologie achter! Dit is wat jouw favoriete M&M-kleur over jou zegt.

Oranje

Is oranje jouw favoriete M&M-kleur? Dan betekent het dat je een vrolijk persoon bent die op een vrije manier leeft. Je kan misschien een beetje wild overkomen, maar dat maakt jou ook weer gezellig. Daarbij ben jij zelfverzekerd en vriendelijk tegen iedereen die je tegenkomt.

Bruin

Bruin is de kleur van chocola, dus het is eigenlijk heel erg logisch als bruin jouw favoriete kleur is. Het is misschien wat basic, maar dat maakt helemaal niet uit. Jij houdt ervan als de dingen gewoon zijn zoals het hoort en je bent heel praktisch. Daarbij ben je heel erg down to earth en misschien een tikkeltje traditioneel. Je bent een logische denker: geen wonder dat bruin jouw favoriete M&M-kleur is!

Groen

Als groen jouw favo M&M is, ben je een vredig persoon. Je bent gepassioneerd in de dingen die je doet en ook jij bent erg down to earth. Je bent je bewust van wat anderen van je denken, maar dit doet je niets. Lekker bezig!

Geel

Geel is een vrolijke kleur. Het verbaast ons dan ook niets dat als de gele M&M je favo kleur is, je een vrolijk persoon bent. Daarnaast ben jij heel erg creatief en altijd goedgemutst. Mensen voelen zich fijn bij jou in de buurt en dat is alleen maar positief!

Blauw

Is de blauwe M&M je favoriet? Dan heb je geluk! Volgens de officiële website van M&M is dit de meest voorkomende kleur. 24% van de M&M’s zijn namelijk blauw! Lucky you. Je bent een betrouwbaar persoon en je hebt een sterke mening, die je maar al te graag laat horen.

Rood

Rood staat wereldwijd bekend als de kleur van passie en liefde. Als dit jouw favoriete M&M-kleur is, dan betekent dat dat je gepassioneerd, dapper en zelfverzekerd bent. Heerlijk!

Lees ook: Team mierzoet of team pittig? Dit zegt je eetvoorkeur over je persoonlijkheid