Onlangs maakte Fawry not Sawry bekend dat hij aan een nieuw avontuur gaat beginnen. Fawry verlaat zijn baan bij RUMAG om als reality expert voor RTL Boulevard aan de slag te gaan. Maarre, dit vertrek heeft er voor gezorgd dat Fawry en RUMAG-collega René Watzema elkaar ontvolgd hebben. What happened?

rene watzema fawry not sawry ontvolgd instagram

Nieuwe job

Onlangs deelde Fawry met zijn volgers dat hij een bijzonder aanbod heeft gekregen. De presentator en juiceliefhebber is gevraagd door RTL om als reality expert bij rtl.nl en RTL Boulevard online aan de slag te gaan.

“Naast het maken van aftertalks voor de meest geweldige love, reality & dating programma’s kan ik ook meer content gaan maken op het gebied van entertainmentnieuws en artiesten voor RTL Boulevard online en gaan we samen nieuwe online formats ontwikkelen, iets waar ik waanzinnig veel zin in heb”, deelde hij destijds op Instagram.

Ontvolgd op Instagram

Fawry werkte inmiddels al een flinke tijd bij RUMAG en is hier destijds met open armen ontvangen door René. De twee waren in no time twee handen op één buik en presenteerden verschillende reality formats. Het duo leek onafscheidelijk, maar daar is door dit aanbod van RTL verandering in gekomen.

Ondanks dat René in een van de laatste video’s van het duo aan Fawry vertelde dat hij het hem enorm gunde, gebeurde er na het afscheid iets vreemds. Fawry en René volgden elkaar namelijk niet meer op Instagram.

Afscheid nemen is lastig

Het roddelkanaal Reality_FBI besloot op onderzoek uit te gaan en stuurde René een DM. Of er sprake is van bonje tussen de twee? Daar lijkt het niet op. “Haha niks, gewoon moeite met afscheid nemen dus misschien dat dit helpt”, begint René over de situatie.

“Als je moeite hebt met verandering en je gaat, kan je er het beste zo weinig mogelijk van meekrijgen. We hebben dit trouwens samen besloten haha”, eindigt René zijn verhaal.

rené watzema fawry not sawry