Fé en Lennert deden in 2022 mee aan Love Island. Helaas hebben ze niet gewonnen, maar ze hebben gelukkig wel de liefde kunnen vinden. Inmiddels zijn de twee nog steeds bij elkaar en zijn ze erg gelukkig samen. Onlangs vertelde ze dat ze samen gingen wonen. Enne, ze hebben eindelijk wat kiekjes gedeeld van hun appartement.

Fé en Lennert
Bron: @lennertegghe

Fé en Lennert

Fé en Lennert deden beiden mee aan het vorige seizoen van Love Island. Lennert kwam als original de villa binnen en viel erg in de smaak bij de dames. Nadat er koppels werden gemaakt kwam al snel Fé als bombshell binnen. Ook zij viel erg in de smaak bij de mannen. Al had ze wel gelijk haar pijlen gericht op Lennert. Maar gelukkig waren Lennert zijn ogen ook al snel gericht op Fé.

Vanaf de eerste herkoppeling waren Fé en Lennert onafscheidelijk. Hun avontuur verliep met ups and downs, maar we kunnen wel zeggen dat ze meant to be zijn, want de twee zijn na vandaag nog steeds bij elkaar. In de laatste week van het Love Island avontuur maakten ze de relatie official. Lennert had het bij het zwembad helemaal romantisch gemaakt met kaarsen, kussens en een drankje. Hij vroeg aan Fé of ze het officieel wilde maken. En natuurlijk was haar antwoord… Ja!

Hometour

Een paar maanden kondigden de lovebirds aan dat ze samen gaan wonen. Hun avontuur gaat verder in België. Via TikTok deelde Fé een hometour van het prachtige stulpje. Het ziet er erg esthetisch en minimalistisch uit. Ze hebben het prachtig ingericht.

@febolleboom HOME TOUR 🏠 #hometour #homeinspo ♬ Hold On, We’re Going Home – Drake

Niet alleen wij vinden het huis van Fé en Lennert prachtig, in de reacties regent het complimenten. Zo vragen veel volgers waar ze hun interieur spullen vandaan hebben. Of ze hier nog een video over gaan maken, is nog maar de vraag. We wensen Fé en Lennert heel veel geluk samen in hun nieuwe woning!