Speciaal voor jullie gaan wij regelmatig op speeddate met de knapste mannen van het land. Wij onderwerpen hen daarbij aan 5 vragen over hun leven, denkwijze en visie op vrouwen. Deze week: Boris Lange

Boris Lange is een presentator en een creatieve bij. De man woont in Amsterdam en heeft waarschijnlijk meer Instagram volgers dan wij bij elkaar. Wat veel mensen niet van hem weten is dat toen hij jong was hij graag vleermuis wilde worden. Zijn vader raadde hem toen aan om naar de vleermuizenschool te gaan. Wij gingen met de beste man op date en vroegen hem onder andere de volgende dingen.

Boris, je woont nu in Amsterdam. Als je mocht kiezen waar je zou kunnen wonen, waar zou dat dan zijn?

Los Angeles, Hollywood lijkt me super vet. Daar gebeurt het. En de zon schijnt er elke dag. Het liefst had ik dan ook een buitenhuisje op the Strip van Las Vegas en eentje in de wijk Shibuya in Tokyo. Ik ben daar afgelopen jaar beiden geweest en denk er nog dagelijks met een grote glimlach aan terug. Daar moeten jullie echt heen, geloof me.

Dus dromen over woonplekken heb je genoeg. Waar droom jij nog over als het op je carrière aankomt?

Uiteindelijk wil ik graag de John de Mol van het internet worden. Het liefst heb ik dan de grootste productiemaatschappij van Nederland als het gaat om het maken van programma’s. Ik vind het ook leuk om andere mensen te motiveren om het maximale uit zichzelf te blijven halen. Dit zou ik wel willen doen met internationale wereldsterren, zoals R.Kelly of Justin Bieber. Maar ook zou ik wel een eindbaas willen worden zoals Dr. Phil. Als hij iets zegt geeft iedereen hem altijd gelijk. Ik zou graag een keer met
hem willen chillen en het liefst samen een video maken.

Je bent momenteel hard aan het werken aan je carrière. Als je wist dat je over een jaar plotseling zou sterven, zou je dan iets veranderen aan de manier waarop je nu leeft? Waarom?

Opzich zou ik niet heel anders leven. Ik doe nu al aardig m’n best om elke dag leuke dingen te beleven en momenten te sparen. Ohja, ik zou nog wel extra m’n best doen om nog even naar de Bahama’s te gaan
om in zee te zwemmen met kleine varkentjes, samen met m’n chick. Als ik die zou hebben.

Een vriendin die mist dus nog. Welke kwaliteit in een vrouw bewonder je het meest?

Wat ik fijn vind aan een vrouw is als ze verzorgend is en ze me daar een wat over leert. Ik vind verzorging heel belangrijk. Mijn ouders hebben me altijd top verzorgd en “rust, reinheid en regelmaat” meegegeven. Wel zou ik het super fijn vinden om de ruimte te krijgen die ik nodig heb voor mijn werk en ik haar ook die ruimte geef. Dan heb je het altijd gezellig als je beiden thuis komt van werk. Ook vind ik het belangrijk dat ik met haar kan lachen en dat ze ‘meeneem-proof’ is. Ik wil d’r dus makkelijk mee kunnen nemen en zou het leuk vinden als ze zich snel aanpast. En niet een vrouw bij wie ik me moet inhouden als ik bijvoorbeeld met vrienden of collega’s ben.

Iedereen heeft wel dingen die hij liever voor zichzelf houdt. Met wat voor leugentjes om bestwil moeten mensen in jouw omgeving, en daarmee ook zo’n vrouw, rekening houden?

Dit weekend had ik met een vriend afgesproken in de stad, en toen hij voor de tweede keer belde waar ik bleef, zei ik dat ik alláng onderweg was. Terwijl ik me op dat moment net aan het afdrogen was in de badkamer. Dus dames, niet alleen jullie doen dit!

Boris volgen op Instagram doe je hier.