Speciaal voor jullie gaan wij regelmatig op speeddate met de knapste mannen van het land. Wij onderwerpen hen daarbij aan 5 vragen over hun leven, denkwijze en visie op vrouwen. Deze week: Nigel van der Horst.

Bijna elke vrouw heeft naast een zwak voor knappe mannen een nog groter zwak voor lekker eten. Met Nigel heb je dan een lot uit de loterij. Deze man uit Lelystad is namelijk kok en ziet er zelf net zo goed uit als het eten dat hij maakt. Nigel streeft er naar om mensen te laten zien dat je gezond kan zijn én een goed lichaam kan hebben door balans te creëeren in je voeding, beweging en eventuele “guilty pleasures”. Wij gingen met hem op speeddate om de man achter deze ambities het hemd van zijn lijf te vragen.

Wat is voor jou de ultieme manier om te ontspannen?

Dat is vrij breed. Ik kan van heel veel dingen genieten in het leven. Bijvoorbeeld van een wandeling terwijl ik muziek luister of van dansen op een feestje met fijne mensen om mij heen. Maar ook van een mooi, diepgaand, gesprek met iemand en natuurlijk van koken. Ook sta of zit ik soms een uur onder de douche naar muziek te luisteren, daar word ik wel heel relaxed van. Ik denk dat al met al muziek voor mij bij ontspanning het belangrijkste is.

Hoe ziet jouw ochtendritueel eruit?

Ik snooze nooit en ik word 9 van de 10 keer vóór mijn wekker wakker. Dan zet ik meteen muziek aan, maak ik een kop koffie en spring ik onder de douche. De laatste 2 minuten draai ik de warme kraan dicht en de koude kraan helemaal open, dan spring ik de douche uit en maak ik mijn havermout met banaan en pindakaas. Daarna schrijf ik een receptje uit en post ik deze op social media en ben ik klaar om aan de rest van de dag te beginnen.

Hoe ben jij zo bekend geworden op Instagram?

Dat vind ik vaak lastig om te zeggen omdat ik niet in mijn volgers hun hoofden kan kijken. Maar als ik het vanuit mijn kant bekijk is het omdat ik mijn passie volop deel. Dat straal je dan uit en blijkbaar bewonderen mensen dat en vinden zij dat leuk om te zien. Daarbij zijn foto’s in goede kwaliteit en elke dag mooie en originele content plaatsten ook heel belangrijk.

“De perfecte date is in een knus restaurant met goed eten, mooie wijnen en fijne muziek.”

Wat is de perfecte plek voor de eerste date met jou?

Een knus restaurant, met goed eten, mooie wijnen en muziek. Waar je rustig kan zitten en lekker met elkaar kan praten en genieten.

Een vrouw is goed in bed wanneer ze?

Als een vrouw zeker is van zichzelf en dat op een mooie en natuurlijke manier uitstraalt vind ik dat heel aantrekkelijk. Ze moet niet bang zijn om zichzelf te zijn in bed en ze mag ook best dominant zijn en zeggen wat zij wil en lekker vindt. Een vrouw mag gerust tegen me praten tijdens de seks en me af en toe ook best een “tik” geven ;).

Nigel zijn heerlijke recepten vindt je hier en nog meer van Nigel zelf vindt je hier.