Het is al veel te lang geleden dat we onze beste Nederlandse en Vlaamse acteurs drugszaken hebben zien oplossen. De onverstaanbare accenten, opbloeiende liefde en de ondraaglijke spanning: we hebben het natuurlijk over de serie Undercover! Brabantse bad guy Ferry is afgelopen seizoen niet veel in beeld geweest, tot teleurstelling van velen. Maar niet getreurd, want naast dat er nog een seizoen aankomt dit jaar, kunnen we al veel eerder genieten van de eigen film van Ferry! De trailer mét releasedatum is namelijk bekend gemaakt.

Nederlandse-Netflix-serie-Undercover-FEM FEM 4

Undercover

Hoe zat het ook al weer met onze Fer? Undercover agenten Bob en Kim zetten in seizoen 1 alles op alles om Ferry Bouman (Frank Lammers), fanatiek campingganger en hoofd van ’s werelds grootste criminele drugsbende, op te pakken. Door zijn leven en dat van zijn vrouw Danielle te infiltreren lukte het de twee om de drugslord eindelijk achter tralies te zetten. Helaas voor Bob en Kim is Ferry’s invloed groot en bracht dit veel consequenties, rechtszaken en bedreigingen met zich mee in seizoen 2.

Ferry de film

De Netflix Original film Ferry zoomt in op de jongere jaren van de drugsbaron. Hoe is hij zo diep hij in het drugscircuit beland? We zien een Ferry met blonde highlights die vanuit Amsterdam terugkeert naar Brabant en leren meer over zijn familie. Ook de ontmoeting en relatie met Danielle wordt uitvergroot (Yes! Meer Elise Schaap!). Verder maakt ook handlanger John een terugkeer. De cast bestaat ook uit nieuwe gezichten, waaronder Monic Hendrickx, Huub Stapel en Yannick van de Velde. Met dezelfde makers van de serie kunnen we in ieder geval heel veel drama, actie en spanning verwachten.

Release

Nog minder dan een maand wachten voor we onze favoriete drugscrimineel weer kunnen zien! Vanaf 14 mei is de film exclusief te zien op Netflix. Houdoe en bedankt!

Lees ook: Filmtip van FEM FEM: de spannende thriller Split