Ja, je leest het goed. ID&T, oftewel de oprichters van Mysteryland en Defqon.1 komen deze zomer met de ultieme camping vakantie in Nederland. Helaas zijn alle festivals deze zomer gecanceld, maar zij lieten het er niet bij zitten. Het alternatief: de ultieme camping ervaring die al jouw gemiste festivals deze zomer compenseert.

Camping Tijdloos FEM FEM

Alsnog een topzomer

Van 10 juli tot 17 augustus vindt de experience plaats op camping Tijdloos aan het Ermerstrand in Drenthe. Omdat de beleving een hele maand zal plaatsvinden, is er zeker een moment dat je een bezoekje kan brengen. Het kampeerterrein wordt omgetoverd tot dé ultieme plek om je zomer te beleven. Eén ding is zeker: de organisatoren van o.a. Mysteryland, Defqon.1 en Welcome to the Future weten hoe ze moeten entertainen.

Zowel toegankelijk voor vriendengroepen, stellen en families, iedereen is welkom op Tijdloos. De beleving werd in korte tijd bedacht én uitgevoerd nadat alle festivals deze zomer zijn afgelast door het coronavirus. Waar je dan aan moet denken? Wij verklappen alvast: een heel leuk programma met activiteiten die gericht zijn op mind, body en soul. Zo zullen er workshops plaatsvinden, yogalessen en theatervoorstellingen. De rest is een verrassing tijdens de experience zelf…

Genoeg te doen tijdens je camping vakantie

Altijd al een keer willen kamperen maar hield iets je tegen? Dan is dit je kans het nu echt te gaan doen, want gaaf wordt het zeker! Je hoeft niet bang te zijn dat deze camping vakantie een risico is voor verspreiding van het virus. Alle regels worden nageleefd en het is overal mogelijk om 1,5 meter afstand te houden van je mede-bezoekers. Een nachtje logeren kost je 29 euro per persoon op een doordeweekse nacht en 39 euro per persoon in het weekend.

Wij voorspellen dat dit concept weleens een groot succes kan worden!

TIJDLOOS_poster_A4-724x1024

Ga jij een bezoekje brengen aan hét festival alternatief van deze zomer?