In 2020 gingen we massaal met zijn allen lekker suppen op de Nederlandse wateren. Laten we eerlijk zijn, hoe leuk suppen met je vriendinnen ook is.. Na een uur ben je er ook al wel weer klaar mee toch?! Daar hebben we anno 2021 weer iets nieuws op gevonden: suppen op een fiets.

fiets sups FEM FEM
Beeld: Bol.com

Fiets-sup is het nieuwe suppen

Het duo Ernst van der Baan en Twan Korver kwamen op het geniale idee. De twee lanceerde de eerste fiets-sup een kleine drie weken geleden. “We zijn de eersten in Nederland die deze aanbieden. Oorspronkelijk is de fietssup ontwikkeld in Spanje”, vertelt Ernst. De mannen willen de fiets-sup in Nederland op een laagdrempeligere manier introduceren. “Het is een unieke, sportieve activiteit die ook nog eens helemaal coronaproof is. Het is heel relaxed en je zit nog eens super stabiel. Je moet echt je best doen om er af te vallen. Het voelt echt als fietsen op het water en ondertussen kun je genieten van de omgeving.”

In het buitenland zien we de fiets-sup ook al vaker voorbij komen, maar hier is het meer een speeltje voor de jetsetters om naast hun boot op zee te peddelen.

Screenshot 2021-04-21 14.54.10 Screenshot 2021-04-21 14.53.48

Let’s go

Sta jij nu te popelen om een rondje te maken? Dat snappen we! Je kunt de sups zelf bij jouw thuis laten afleveren zodat je in de buurt kunt varen. De fiets-sup kan worden gehuurd met een koelbox op maat, geschikt voor een flesje wijn en lekkere hapjes.

Lees ook: Uitvinding van de eeuw: Lidl biedt een mini vaatwasser aan!