Fifty Shades, een van de meest begeerde erotische romans ooit uitgebracht. In alle eerste versies van deze boeken was Anastasia de ik-persoon, je maakte het verhaal mee zoals zij het mee heeft gemaakt. In het nieuwe boek wordt Christian de verteller en dit zal volgens de schrijfster E.L. James een ”reis van ontdekkingen” worden.

Nieuw boek Fifty Shades FEMFEM

By Christian

Fifty Shades Darker kennen we ondertussen allemaal, zowel van de boeken en van de films. Het begon allemaal bij Fifty Shades Of Grey, die in eerste instantie werd verteld door Anastasia. Later volgde er nog een boek met dezelfde titel, maar dan as told by Christian. De hoofdlijnen van het verhaal zijn hetzelfde, maar het boek totaal anders. Dit komt doordat je vanuit iemand anders oogpunt het verhaal leest. Het Fifty Shades Darker kennen we ook allemaal door de ogen van Anastasia, maar daar komt verandering in. Fifty Shades Darker as Told by Christian, wordt de titel van het nieuwe boek.

Wie is Grey?

Christian Grey is natuurlijk een iets wat andere man dan zoals je ze dagelijks tegenkomt, dit is ook de reden waarom Fifty Shades zo spectaculair is. De binnenkant van Grey’s hoofd is een fascinerende plek, vertelt de auteur. In het nieuwe boek van Darker wordt er dieper ingegaan op de meest pijnlijkste herinneringen en ontmoetingen die hem gemaakt hebben tot de beschadigde en veeleisende man die hij nu is.

Sneller dan je denkt

Gelukkig hoeven we niet lang te wachten om het boek, want LA Times laat weten dat hij in De Verenigde Staten en Groot-Brittannië al op 28 november in de winkels zal liggen. Wanneer hij naar Nederland komt is nog niet precies bekent, helaas. Daarbij is er ook een nieuwe film, Fifty Shades Freed, in aantocht die op 9 februari 2018 in alle bioscoopzalen te zien zal zijn.

Heb  je de nieuwe trailer nog niet gezien? Fifty shades fans opgelet: de zoetsappige trailer van Fifty Shades Freed is uitgebracht.