Er is niks lekkerder dan onderuit te zakken op de bank met een goed boek. Even je gedachtes laten gaan en je compleet te focussen op een verhaal. Zoek jij nog boeken om te ontspannen? Wij zochten de leukste voor je uit!

boeken-ontspanning-femfem

Mijn niet zo perfecte leven

In dit boek van Sophie Kinsella gaat Katie Brenner werken bij een trendy reclamebureau in Londen. Ze kan niet zo goed opschieten met haar baas, maar dat is niet zo’n probleem voor Katie. Totdat ze plotseling ontslagen wordt. Haar dromen vallen in duigen en ze moet weer terug naar het platteland van Somerset, waar haar vader een luxe biocamping is begonnen. Raad eens wie een van de eerste bezoekers is? Katie zweert wraak.

Lang leve de liefde

Met de boeken van Jill Mansel kun je makkelijk je gedachten op nul zetten. Lang leve de liefde is een romantisch verhaal vol met humor. Op de ochtend van haar vijfentwintigste verjaardag maakt Lily Harper de allerlaatste brief open van haar geliefde moeder, die stierf toen Lily acht was. Tot haar verrassing staat er meer in over haar moeders eerste en enige echte liefde.
Die dag ontmoet Lily ook de acteur Eddie Tessler. Lily is stiekem wel gevleid dat Eddie haar zo geweldig vindt, en ze voelt de vlinders fladderen. Maar waarom vindt ze het dan zo belangrijk wat Dan, haar grappige, stoere, knappe jeugdvriend, die altijd voor haar klaarstaat, ervan vindt?

Eens gegeven

In Felines leven is er ruimte voor verbetering: ze woont anti-kraak in een krakkemikkig voormalig hotel. Op papier heeft ze haar droombaan: taxateur bij de Amsterdamsche Veiling. Helaas geeft haar baas alle interessante klussen aan zijn zoon en laat hij de slaapverwekkende taken aan Feline over. Ze heeft geen geld om haar huis om te knappen, tot een verrassende ontmoeting alles verandert… Deze feelgood roman van Charlotte de Monchy is romantisch, vrolijk en meeslepend.

Het hele verhaal van Louisa Clark

Pak een kop thee, de grootste reep chocolade die je kunt vinden in het keukenkastje en een doos tissues. Na het eerste boek van Jojo Moyes Voor Jou’ waarin je kennis kon maken met Louisa Clark die de wereld veroverde verscheen al snel Een leven na jou’waarin je kon lezen hoe ze haar leven weer oppakt. In het nieuwe deel ‘Voor mij gaat haar verhaal veder en gaat ze naar New York! Heerlijke boeken die je zo weg leest.

voorjou-femfem
een leven na jou-femfem
Voormij-femfem

Voor welke boeken ga jij?

Lees ook: dit zijn de mooiste koffietafelboeken voor in huis!