Grote kans dat het kanariegele geruite jasje met bijpassende rok een onmiskenbaar fashion moment uit je jeugd is dat je nooit zult vergeten. De inmiddels iconische film Clueless uit de jaren 90 met actrice Alicia Silverstone in de hoofdrol staat in ons collectieve geheugen gegrift als de dag van gister. En we hebben nu dus heel goed nieuws voor je: binnenkort kunnen we oude tijden gaan herleven, want er is een remake van de film in de maak!

clueless-fem-fem

Remake

Helaas zijn er nog niet heel veel details bekend over de film, maar volgens entertainmentwebsite ”Deadline” heeft filmstudio Paramount de remake in ieder geval bevestigd. We kunnen je dus nog niet vertellen of het zal gaan om een vervolg op de originele film of dat het verhaal in een compleet nieuw jasje wordt gestoken. Anyway, dit nieuws klinkt ons al als muziek in de oren.

Clueless

Mocht je nog niet bekend zijn met het verhaal, no worries, wij zullen het even kort voor je toelichten. De populaire Cher Horowitz heeft het allemaal: ze is populair, modebewust, woont in een rijk gezin, heeft veel vrienden en staat bijna voor elk vak op school een tien. Als er een nieuw meisje op school komt, genaamd Tai, grijpt ze haar kans om haar te betrekken in de vriendengroep. Cher heeft namelijk het verwijt gekregen dat ze alleen maar aan zichzelf denkt en besluit daarom Tai te helpen om populair te worden. Tot overmaat van ramp begint Tai populairder te worden dan Cher, en dat had ze net even niet gepland..

Lees ook: de leukste films voor een meidenavondje