Neem een aantal populaire rom-coms als voorbeeld en je hebt binnen no time een record verbroken op YouTube. Ariana Grande deed precies dat voor de clip van haar nieuwste hit ‘Thank u, next‘ en ja, het was heerlijk en nostalgisch én perfect voor wat film inspiratie.

ariana grande FEM FEM

Mean Girls

Laten we beginnen met de klassieker Mean Girls uit 2004 waar Ariana Grande de oude heartthrob Jonathan Bennett had opgebeld om weer even zijn rol van Aaron Samuels op te pakken. Jonathan werkt tegenwoordig voor een TLC programma over taarten mocht je je afvragen wat er in hemelsnaam met hem was gebeurd… Afijn, een avondje weer naar Lindsay Lohan kijken in haar glorie jaren. Heerlijk.

Bring It On

Wie kent ze nog? De cheers van de cheerleaders uit Bring It On? “Call me Big Red! I’m W-W -Whitney!! C-C-Courtney!! Rrrrr!!!!!!” Ook bracht Ariana een ode aan de dames van de hit uit 2000.

13 Going On 30

Je wordt wakker en opeens ben je geen 13 meer maar een volwassen vrouw van 30. Het overkomt Jenna Rink in 13 Going On 30. En dus ook Ariana in Thank u, next.

Legally Blonde

Warner: You got into Harvard? Elle: What? Like it’s hard? 

Ahh, Elle Woods. Wellicht wel één van de meest bekende blondines ooit. Wat houden we van haar en Ariana nailed her look.

Voldoende film inspiratie, niet? Thank u (Ariana), next.