Fifty Shades of Grey blijft een van onze all time faves, maar die hebben we ondertussen al tig keer gezien. Heb jij nieuwe inspiratie nodig voor een avondje Netflix and Chill met je lover? Check dan vooral onderstaande steamy films eens.

fifty shades

Sex/ life

De serie gaat over het leven van housewife Billie Connelly die getrouwd is met haar man Connar en hun twee kindjes. Billie is samen met haar man verhuisd naar een buitenwijk in New York. De laatste tijd kan Billie alleen maar denken aan haar wilde jaren toen ze nog in New York woonde. Het helpt dan ook niet dat ze in deze periode haar ex Brad tegenkomt, met wie ze een spannend seksleven had. Lukt het Billie om haar man trouw te zijn, of heeft ze haar wilde haren nog niet verloren..

After-reeks

De boeken van Anna Todd zijn een groot succes, maar de films zijn zeker ook een aanrader. De filmreeks gaan over de mooie, slimme Tessa en badboy Hardin. Ze worden al snel verliefd op elkaar, maar echt soepel verloopt hun relatie niet. De twee tegenpolen maken samen heel wat mee, inclusief een hoop steamy momenten.

after

Newness

Newness gaat over het verhaal van Martin en Gabi, die elkaar hebben leren kennen via een datingapp. De twee raken al snel verliefd en krijgen dan ook een relatie. Echter missen ze beiden de vrijheid en het flirten met anderen. De twee besluiten daarom een open relatie aan te gaan. Dat gaat alleen lang niet altijd over rozen.

Dark Desire

Oscuro Deso, beter bekend als Dark Desire is een Mexicaanse serie en staat al een tijdje op Netflix. In de serie gaat Alma Solares een weekend naar een vriendin waar ze de knappe Dario Guerra ontmoet. De twee hebben een intense klik, maar Alma heeft thuis een man en dochter op haar wachten. Toch raakt ze obsessed met Dario, lukt het haar om hem te vergeten?

Addicted

Succesvolle zakenvrouw Zoe Reynard lijkt het helemaal gemaakt te hebben. Ze heeft de man van haar dromen, twee kinderen en een succesvolle carrière. Toch komt ze er achter dat er een ding in haar leven ontbreekt wanneer ze Quiton Canosa ontmoet; spanning. Met als gevolg een affaire en seksverslaving.

Addicted

Toy boy

Hugo is een mannelijke stripper die ten onrechte wordt beschuldigd van moord op de man van zijn minnares. Wanneer hij na zeven jaar vrijkomt wil hij zijn onschuld bewijzen. Dit doet hij samen met zijn advocate Triana, voor wie hij gevoelens krijgt.

365 Days

Wanneer Massimo, een Siciliaanse maffiabaas, de bloedmooie Laura tegenkomt is hij meteen verliefd. Zelfs zó verliefd dat hij Laura ontvoert en mee neemt naar zijn luxueus kasteel. Daar heeft Massimo 365 dagen om zich te bewijzen. Lukt het Massimo om Laura over te halen na alles wat hij heeft gedaan?

Lees ook: Dit zijn de meest sexy films uit 2021 die je zeker moet kijken