We zijn sinds kort helemaal in de ban van de serie You. Alhoewel het een serieus onderwerp betreft, kijken we maar al te graag naar de creepy Joe die Beck voor zich probeert te winnen. Mocht je nou de serie in een razend tempo hebben afgekeken hebben en nu niet weten wat je met je leven moet doen? Dan hebben we goed nieuws voor je. Deze films komen namelijk in de buurt van You!

you get me

You get me

Na een onenightstand raakt Holly volledig geobsedeerd door Tyler. Sommige mensen hebben geen moeite met afwijzing en gaan verder met hun leven. Dit tienermeisje denkt daar anders over. Ondanks dat Tyler een vriendin heeft en zijn intenties om te stoppen duidelijk heeft gemaakt aan Holly. Kiest ze er toch voor om naar dezelfde middelbare school te gaan. Dit in een wanhopige poging om hun ‘romance’ levend te houden.

The Roommate

Eerstejaars studente Sara wordt aangewezen om een kamer te delen met een andere studente, Rebecca. Rebecca lijkt een aardig en oprecht meisje maar al snel ziet Sara in dat ze niet zo onschuldig is als ze eruit ziet. Rebecca krijgt een obsessie voor Sara. Het wordt al snel duidelijk dat haar leven niet meer zeker is in Rebecca’s bijzijn.

The boy next door

Een pas gescheiden vrouw (Jennifer Lopez) begint een affaire met haar veel jongere buurman. Niet alleen is haar buurman eigenlijk verboden terrein het is ook nog de vriend van haar zoon. Wanneer ze een eind probeert te maken aan de relatie zorgt dit alleen nog maar voor meer problemen. Haar buurman is namelijk niet van plan om haar Het probleem is echter dat de buurman een tiener is die toevallig ook de vriend is van haar zoon. Wanneer ze probeert een einde te maken aan de verboden relatie ontstaan de problemen.

Unforgettable

Tessa Connover kan nauwelijks omgaan met het einde van haar huwelijk wanneer haar ex-man David gelukkig verloofd is met Julia Banks. Hij brengt niet alleen Julia in het huis dat ze vroeger samen deelden maar ook hun dochter, Lilly. Julia probeert zich te vestigen in haar nieuwe rol als echtgenote en stiefmoeder en gelooft dat ze eindelijk de man van haar dromen aan de haak heeft geslagen. Ze hoopt dat hij haar kan helpen haar eigen moeilijke verleden te vergeten. Maar Tessa’s jaloezie neemt al snel een pathologische wending en ze deinst voor niets terug om Julia’s droom te veranderen in een vreselijke nachtmerrie.

Scream serie

Na een cyber-pestincident dat als benaming voor een brutale moord fungeert, worden een groep tieners de hoofddoelen van een seriemoordenaar, omdat duistere geheimen uit Lakewood’s ontredderde verleden weer opduiken en herinneringen oproepen aan een soortgelijke moord die 20 jaar eerder plaatsvond in de gemeenschap. Emma Duval, een tienermeisje dat op de een of andere manier verbonden is met het verleden van de stad, is de grootste obsessie van de moordenaar en het centrum van deze gruwelijke moorden. Omdat haar familie en vrienden in zichtbaar gevaar verkeren, probeert ze de duistere mysteries van de stad bloot te leggen en de moordenaar voorgoed te ontmaskeren. Dit blijkt echter moeilijk, vooral wanneer iedereen een verdachte is en iedereen een slachtoffer kan zijn.