Eén ding waar ie-de-reen van houdt rondom kerst is een adventskalender. Meestal krijg je adventskalenders die gevuld zijn met beautyproducten of chocola. Maar nu heeft Lidl er een healthy cadeau van gemaakt, namelijk een fitness-adventskalender.

adventskalender
Bron: Pinterest

Fitness-adventskalender

Adventskalender zij the best gifts die je kan geven met kerst. Je betaalt één bedrag voor verschillende kleine artikelen van je favoriete merk of winkel. Elke dag vanaf 1 december maak je een vakje open, waar dan een klein cadeautje in zit. Bij Lidl kun je nu een adventskalender kopen met fitnessartikelen. Hoe motiverend is dat? Dit is hét perfecte cadeau voor iemand die net begonnen is met sporten, maar ook voor iemand die al een echte sportfanaat is.

In de adventskalender vind je sportartikelen als een bidon, zweetband, foamroller en springtouw, maar ook 24 trainingskaarten die je kunnen helpen bij het maken van je routine. Extra fijn: de adventskalender is momenteel ook nog eens in de sale te vinden. Je kunt de kalender met 50% korting kopen voor €24 bij Lidl. How great. 

Leukste adventskalenders

Elk jaar komen er weer nieuwe adventskalenders tevoorschijn van verschillende winkels en merken. Lastig om te kiezen als er zoveel keuze is. We got you. De fitness-adventskalender is zeker weten een hele leuke, maar er zijn er véél meer. Het kan uiteraard ook een cadeau zijn voor jezelf.

1. Easytoys adventskalender

Koop je dit voor je een vriendin of stiekem gewoon voor jezelf? Het kan allebei. Eén ding is zeker, met deze adventskalender ga je van een hoop explosies genieten. Verwen jezelf of iemand ander met de adventskalender van EasyToys voor €99,99.

2. L’OR Espresso

Voor de koffieliefhebbers staat er elke dag een capsule klaar. Perfect om de dag mee te beginnen. De adventskalender van L’OR Espresso kun je kopen op bol.com voor maar €24,95.

3. Adventskalender wellness

Wie houdt er nou niet van een eigen home spa. Met deze adventskalender is dat mogelijk. Elke dag een wellness product waarmee jij je lichaam mee kunt verwennen. Voor €29 heb jij je eigen winterspa.