Het werken word steeds flexibeler en dus willen we ook een werkplek wat flexibel is. En als het kan, willen we natuurlijk ook een plek wat inspirerend is. Via/Work heeft hier iets op bedacht en maakt de eerst gedeelde werkplek in Diemen-Zuid – en mooi  en inspirerend is het zeker. Flexplek FEMFEM

De flexplekken van Via/Work

Je ziet het steeds vaker; hospitality-bedrijven die naast vergaderfaciliteiten voor hun gasten ook flexplekken en kantoorruimtes aanbieden. Via/Work is dus een flexibele werkruimte van 2.800m2 wat gevestigd is in het bestaande hotel Via Suites. Het is onderdeel van hospitality management Via Village waar Via Hotel en Via 42 óók onder vallen. Via 42 is een tweede kantoorgebouw dat zijn deuren gaat openen in 2020. Zoals je kan zien is het design van dit kantoor super hip en trending, met dank aan APTO Architects en QI FRAME voor de creatieve verf creaties.

Flexplek FEMFEM

Via/Work beschikt over 126 plekken waaronder 35 afsluitbare kantoren met twee, vier of zes bureaus en 42 vaste plekken. Via/Work heeft aan alles gedacht, namelijk; alle meubels, services, schoonmaak, snelle supervezelinternet is erbij inbegrepen – zo hoef jij je daar niet druk over te maken en kan jij je volledig storten op het werk. We zijn nog niet klaar want er mag ook gebruik gemaakt worden van de pantry, lounge, de grote vergaderzalen en het theater. Wil jij jezelf even afsluiten? Of juist een brainstorm sessie houden? Door alle verschillende ruimtes die Via/Work te bieden heeft is er voor ieder wat wils.

Flexplek 3 FEMFEM Flexplek 4 FEMFEM Flexplek 2 FEMFEM FLexplek 6 FEMFEM Flexplek 5 FEMFEM

Hoe kom jij bij dit prachtige kantoor? Het is vrij simpel, pak jij het openbaar vervoer dan is het maar 10 minuten van Amsterdam Centrum af. Voor de mensen die met de auto komen heeft Via/Work genoeg parkeerplekken voor de deur gereserveerd. De locatie van Via/Work is gevestigd dichtbij de snelweg en is voor de workaholics onder ons gelukkig gewoon 24/7 geopend! Afijn, nog zoekende naar een plek om te werken, ga hier heen en je wordt gegarandeerd verliefd.