Vind jij het altijd nét een beetje ongemakkelijk om te flirten? Of weet je überhaupt niet hoe het moet, en snap je niet dat het sommige mensen zo makkelijk af lijkt te gaan? No worries! Wij leren je met een paar flirttips hoe je het best op een subtiele manier te werk kunt gaan, succes gegarandeerd!

Flirttips FEM FEM

Oogcontact

Het is écht super belangrijk om oogcontact te maken. Dit is ook fijn om mee te beginnen, je hoeft nog niet te praten, alleen maar kijken. Tijdens dit oogcontact kun je er ook meteen achter komen of het überhaupt de moeite waard is om iemand aan te spreken. Merk je dat de vonken er vanaf vliegen tijdens het oogcontact? Yes! Go for it! Merk je dat iemand jou eigenlijk niet écht goed aankijkt? Of dat iemand meteen weer wegkijkt? Hmm, dat is jammer. Maar op deze manier kan je ook geen blauwtje lopen tijdens een geforceerd gesprek. Raak je in gesprek? Blijf kijken! Dit kan super ongemakkelijk voelen, maar het zorgt ervoor dat jullie aantrekkingskracht naar elkaar vergroot wordt, en dat is precies wat we willen toch?

Be happy

Je lach is je mooiste accessoire, gebruik hem dus goed! Volgens psycholoog Monica Moore ben je al halverwege als je lacht naar jouw ‘prooi’. Door te lachen kom je namelijk vrolijk en zelfverzekerd over en dat is mega aantrekkelijk. Combineer het oogcontact maken met jouw glimlach, en je moet ze van je af slaan!

Na-apen

Lichaamstaal is key als het op flirten aankomt. Onderzoek heeft namelijk uitgewezen dat tijdens het flirten, non-verbale signalen vijf keer zoveel effect hebben als verbale. Kom je niet uit je woorden? Of heb je helemaal geen vlotte babbel? No stress! Met lichaamstaal kom je al een heel eind. Als je iemand leuk vindt, imiteer je vaak onbewust automatisch zijn of haar lichaamstaal. Je kunt dit natuurlijk heel subtiel iets overdrijven, maar doe dit niet te opvallend, dat komt een beetje gek over.

Even showen

Een heel diep decolleté of korte rokjes zijn niet zo nodig. Het mag natuurlijk, als je dit leuk vindt, maar vaak is een beetje huid van je nek laten zien al genoeg om indruk te maken. Ha! Dat wist je vast nog niet. Het is namelijk bewezen dat vrouwen die een man/vrouw aantrekkelijk vinden, dit laten zien door hun huid aan te raken. Dit doen ze vervolgens vooral op onbewuste erogene zones, zoals bijvoorbeeld de nek. Dit gaat vaak niet bewust, maar op deze manier kun je op een hele subtiele manier de aandacht trekken van je crush.

Lees ook: De slechte openingszinnen die wij vrouwen allemaal weleens hebben gehoord