Zin in een mix van schepijs, pizza, pasta, een heerlijk zonnetje en dat allemaal met een prachtig uitzicht?  Geen zorgen… Wij hebben hiervoor de perfect locatie gevonden! In deze te schattige Airbnb in Florence heb jij namelijk het mooiste uitzicht op de Duomo en kun je hiervan genieten onder het genot van een goddelijke pizza of 5 bolletjes schepijs.

Buongiorno Florence

Deze Airbnb is het perfecte verblijf om solo Florence te ontdekken. Het ligt midden in het centrum aan de Piazza Duomo, waardoor alles op loopafstand is. Dat zal ook wel moeten, want deze locatie is autovrij! Dit houdt in dat hier overdag geen auto’s rijden. Hierdoor kun je ook nog eens genieten van de rust en de schone lucht. Fun fact! Leonardo Da Vinci woonde ooit twee verdiepingen onder dit appartement. Het uitzicht waar jij dagelijks van gaat genieten, is dus ook ooit zijn uitzicht geweest!

Knus verblijf

Het gebouw waar dit verblijf zich in bevindt, is in het jaar 1600 gebouwd. Het appartement bestaat uit twee ruimtes die beiden grote hoge ramen hebben. Veel licht en ook nog eens een mooi uitzicht op de Duomo. Win-win! Een kamer dient als slaapkamer. Hier staat een bed waar je iedere avond lekker in kunt ploffen, nadat je de hele dag hebt genoten van alle indrukken die Florence te bieden heeft. De andere kamer is eigenlijk een kleine ‘leefstudio’. Hier staat een bureau, eettafel, badkamer en een kitchenette. De kitchenette is helemaal compleet, maar heeft geen gasstel. Dat vinden we uiteraard niet erg, want we eten in Italië toch veel liever buiten de deur in die pittoreske restaurantjes!

Florence 1
Airbnb
Florence 2
Airbnb
florence 3
Airbnb
Florence 4
Airbnb

 

Lees ook: Dit zijn de 10 meest romantische hotels in Italië