ontwerp zonder titel 82

Omg: Amsterdam opent het schattigste hondencafé ooit

Food & Drinks22 nov 2022, 17:07 doorShudrien Leona
In hartje Amsterdam is een bijzondere plek geopend, namelijk een hondencafé. Een plek wat voor je hond en voor jou een paradijs is. Altijd al gedroomd van een plek waar je met je maatje even kunt gaan lunchen of brunchen. Woof & me is the place to be.
ontwerp zonder titel 82
Bron: @woof.and.me

Woof & me

Je ziet steeds vaker restaurants voor katten en honden and we love this. Want ja, waar moeten onze dieren anders hun geliefde vinden. Net als mensen, hebben dieren ook behoefte aan wat gezelligheid, dus dan zijn dit soort concepten perfect. Bij Woof & Me zijn baasjes én honden meer dan welkom om een kopje koffie te drinken en een snack te eten.
Bij Woof & Me doen ze niet aan de saaie hondenbrokjes. Nee, honden en mensen staan in het restaurant gelijk. Wil jouw hond ook een bakkie doen dan kan dat gewoon. Speciaal voor de honden hebben ze een geheim koffierecept in een wat kleiner bekertje.

Time for some sweets

Bij een bakkie hoort natuurlijk ook wat zoets. Niet alleen voor jou, maar ook voor je viervoeter is dit aanwezig. De menukaart bestaat uit twee delen, namelijk het normale menu en het dog menu. Het normale menu bestaat uit dranken zoals: koffie, thee en fris en ook wat eten om te lunchen of brunchen. Het dog menu bestaat uit eten en drinken. P.S: het menu is geschreven in hondentaal zodat de honden ook zelf kunnen bestellen. Hij bestaat uit: woofin, puppuchino, no-choco brownie, dognuts en cookies.
Bij Woof & Me is het de bedoeling dat de honden lekker kunnen genieten. Er staat zelfs een ballenbak klaar voor de puppy's om in te rollebollen. Kortom Woof & Me is dé place to be voor jou en je bff . Je kunt zonder reservering langsgaan. Dus, halsband pakken en wandelen maar.