chocolade bounty celebrations 1

Voor alle kokos-haters: er bestaat nu een Celebrations-doos zonder Bounty

Food & Drinks13 mrt 2023, 13:45 doorRoos Hooijer
Met een doos Celebrations maak je eigenlijk altijd wel een goede beurt. Er zit voor iedereen wel iets lekkers in, het is gemakkelijk én het er is altijd genoeg voor iedereen. Toch blijft er altijd één soort liggen: de Bounty. De vulling van Bounty bestaat namelijk uit kokos en dat is niet bij iedereen geliefd. Er is goed nieuws voor de kokos-haters die normaal dus altijd blijven zitten met de Bounty’s. Er bestaat een Celebrations-doos zonder Bounty!
chocolade bounty celebrations 1

Kokos-haters

Kokos: de één kan er intens van genieten terwijl de ander nog liever helemaal niets eet. Lang niet iedereen kan het vruchtvlees van de kokosnoot waarderen. Zonde, want daardoor blijven de Bounty’s vaak liggen. Veel mensen kiezen liever voor een Snicker of een Mars.
Uit onderzoek van bekende supermarktketen Tesco bleek dat kokos een serieus probleem is onder de mensen. Er werden 2000 mensen gevraagd een enquête in te vullen. Hieruit bleek dat het probleem groter is dan we dachten. Zo vindt 18% het mega irritant als er alleen Bounty’s blijven liggen en denkt maar liefst 56% dat het tot ruzie zou kunnen leiden. Niet best!

Celebrations-doos zonder Bounty

In Engeland begon dit op te vallen en dus kwam de bekende supermarktketen in het land met een oplossing. Ze verkopen vanaf nu een Limited Edition van de welbekende doos Celebrations. En wat voor een Limited Edition! Geen nieuwe smaken óf soorten, máár een variant zonder de Bounty. De Celebrations-doos bestaat hier voor korte tijd enkel uit Snickers, Mars, Maltesers, Milkyway en Galaxy (de Engelse variant van het Nederlandse Dove).
In Nederland lopen de supermarktketens helaas nog wat achter óf ze begrijpen de ernst van deze situatie gewoon niet. Dat betekent dat je bij je lokale buurtsuper écht alleen de normale Celebrations kunt kopen. Deze Limited Edition scoor je wel nu al in maar liefst 40 Tesco-filialen. Tijd voor een tripje naar Engeland, denk je niet?