schermafbeelding 2018 10 05 om 120550

De meeste bizarre voedselcombinaties die stiekem toch heel lekker zijn

Food & Drinks08 okt 2018, 15:44 doorKathy
Iedereen heeft wel eens bizarre verslavingen, waarbij je verschillende gerechten bij elkaar matcht en je dan toch even twee keer moet nadenken of het wel bij elkaar past? Afijn, zo heb ik er ook nog wel wat, die ik graag met jullie wil delen. Wie weet haal je er wel een nieuwe favorite uit? Hier 5 voedselcombinaties van yours truly.
schermafbeelding 2018 10 05 om 120550 1200x819

Pannenkoeken met kruidenkaas

Ja, je leest het goed.. Pannenkoeken MET kruidenkaas. Normaal gesproken zou je dit op een wrap smeren, maar ik vind dit dus ook echt ontzettend lekker op een pannenkoek. Hoe ik hierbij gekomen ben? Kan me een jaar of 2 à 3 geleden herinneren dat ik op een feestje dit voorgeschoteld kreeg. Als de foodlover that i am, vreet ik alles wat los en vast zit en nam dus ook een rolletje (dacht eerst dat het wel een wrap was). Ken je trouwens dat gevoel dat je denkt dat je iets eet, maar dat het dan totaal iets anders is en je even helemaal van je à propos bent? Dit had ik dus x 100.. Wel positief uitgepakt overigens, want vond het tot mijn verbazing toch erg lekker smaken.

Wit broodje kaas met paprika of naturel chips

Yes, echt heerlijk. Deze smaakcombinatie kom ik gelukkig vaker tegen waardoor ik me minder een kneus voel dan dat ik eerst dacht. Een simpel broodje kaas kan zelf al heel lekker zijn, maar voeg hier een paar chippies aan toe en je hebt een meesterwerk. Nog niet overtuigd? Laat ik het zo stellen: je moet kiezen tussen een broodje met chocola, jam en rozijnen of kaas en krokante chipjes. Ja, dan weet je wel waar je voor kiest toch?

Wraps met kaas, kipfilet, heksenkaas, sla, chilisaus en gebakken uitjes

Dit is een combinatie die ik heb ontdekt tijdens mijn stageperiode. Basically is het: je hebt reuze honger en snakt naar de lunch, je ziet alles voor je liggen waar je op dat moment zin in hebt (en zoals je weet: als je écht honger hebt zijn je ogen groter dan je maag) en gooit alles bij elkaar op een wrap. De eerste keer dat ik dit proefde ging er een wereld voor me open. Die gebakken uitjes en chilisaus maken het écht helemaal af. Dus voor wie ook van een heerlijke wrap houdt: you should try this one.

Appeltje met pindakaas

Ik vind het jammie, mijn omgeving helaas niet zo. Toen ik dit destijds aan een vriend liet proeven gaf die bijna over van de smaak. Beetje overdreven vond ik dat, maar goed. Ik kan dus echt genieten van een heerlijk appeltje, gesneden in stukjes met een pot crunchy pindakaas ernaast. Lekker erin dopen en opeten. Heb deze combi bijna nog niet gehoord, dus ik hoop oprecht dat ik niet de enige ben die hier helemaal fan van is!

Frietjes in een milkshake

Ha, ja ik vind deze trend dus ook echt mega lekker. Het rare is dat ik dit eigenlijk altijd alleen doe als ik bij de McDonalds ben bedenk ik me nu. Dan komt het ook meestal voor dat ik een milkshake en frietjes bestel namelijk. Heel veel mensen zijn hier ook dol op en ben zo blij dat ik deze fetish met ze kan delen.