schermafbeelding 2021 09 09 om 155411

Domino's Pizza zoekt pizzaproevers

Food & Drinks09 sep 2021, 16:03 doorChristel van den Berg
Vandaag is de dag dat je wildste pizza dromen werkelijkheid worden.Domino's Pizzazoekt namelijk pizzaproevers. Deze vacature is werkelijk om van te smullen en staat vanaf nu online! Wie gaat er solliciteren?
Nu kan je denken dat dit een grapje is, maar het gaat hier om een serieuze functie. De Amerikaanse restaurantketen gespecialiseerd in pizza's zoekt namelijk naar een persoon die de pizza's proeft, filmt en post. Het is dus erg belangrijk dat je niet verlegen bent als je voor de camera staat.

Wat mag je proeven?

Het mooiste is dat je alle items op het menu mag proeven. Dit zijn pizza's die al op het menu staan, maar ook unieke pizza's die klanten bestellen. Daarnaast mag je ook zelf samenstellingen maken en mag je de voorstellen van anderen proeven. Wij dromen al weg bij de gedachten aan een smeuïge en kazige pizza met een lekker krokant korstje. Yum!

Wat moet je kunnen?

Je snapt wel dat iedereen staat te springen voor deze job. Wees dus voorbereid op veel (lees: héél veel) concurrentie. Het belangrijkste is dat je goed uit te voeten kunt met social media én dat je pizza's kunt bakken. Natuurlijk moet je ook een echte pizza freak zijn. Jouw eigen variaties en die van de klanten mag je namelijk zelf maken.
Daarnaast is de job ook nog eens flexibel! Je kiest zelf of je fulltime of parttime wilt werken, én of je deels wordt uitbetaald in bitcoin. Nu snappen wij daar als vrouwen natuurlijk erg weinig van, maar het klinkt interessant.
Solliciteren op je droombaan doe je hier!