Dít is de favoriete toursnack van Taylor Swift - en wij snappen wel waarom

Taylor Swift bewijst dat je geen sterrenrestaurants nodig hebt om te genieten van lekker eten, zelfs als je een wereldster bent. Tijdens haar 'The Eras Tour' in Europa kiest Taylor voor een heerlijke en zeker niet te chique snack.

Engelse kebab

Terwijl ze door Europa tourt, maakt ze regelmatig een pitstop bij haar favoriete snackbar in Londen, 'Kentish Delight'. Deze plek staat bekend om 'de beste kebab van de stad', en blijkbaar is het dus ook echt de favoriet van Taylor. Voordat ze het podium van het iconische 'Wembley Stadium' betreedt, zorgt Taylor ervoor dat zij en haar team goed gevoed zijn. En hoe doet ze dat? Door 45 broodjes kipkebab te bestellen, met flinke porties knoflooksaus en wat frisse salade. Voor deze smakelijke traktatie tikt ze rond de €500 af. Het feit dat ze zo'n simpele, maar heerlijke snack verkiest boven een luxueus meergangenmenu maakt haar alleen maar meer geliefd door haar fans.

End Game

Taylor's liefde voor 'Kentish Delight' gaat zelfs zo ver dat ze een deel van haar videoclip voor 'End Game' in deze gezellige kebabzaak heeft opgenomen. Dit maakt de plek niet alleen een favoriete eettent, maar ook een stukje Taylor Swift geschiedenis. Dus, ben je binnenkort in Londen en wil je eten als een superster? Maak dan zeker een stop bij 'Kentish Delight' en probeer de kebab waar Taylor zo gek op is.
Met haar keuze voor een eenvoudige, maar smakelijke snack laat Taylor zien dat soms de lekkerste dingen de meest bescheiden zijn. Het is weer een bewijs dat ze, ondanks haar enorme succes en rijkdom, nog steeds houdt van de simpele genoegens in het leven. En dat vinden we eigenlijk alleen maar leuk.

Taylor Swift

Voor iedereen die het even gemist heeft - als dat überhaupt kan): Taylor Swift is een wereldwijd fenomeen. Ze begon als countryster, maar transformeerde zichzelf tot een popicoon met hits zoals 'Shake It Off' en 'Blank Space'. Met meerdere 'Grammy Awards' op haar naam en enorme groepen fans is ze niet te stoppen. Taylor staat bekend om haar persoonlijke songteksten en indrukwekkende transformaties door de jaren heen. Van haar tienerjaren in de countrymuziek tot haar huidige status als een van de grootste popsterren, Taylor blijft de muziekindustrie domineren en inspireren.