dumpling machine

Met dit handige apparaatje kan jij heel gemakkelijk zelf dumplings maken

Food & Drinks14 mei 2023, 13:45 doorAurora Ferrari
Vaak wordt gedacht dat dumplings maken iets is wat je aan professionals over laat. Maar je kunt deze Aziatische gestoomde deeghappen wel degelijk thuis maken, mits je de juiste benodigdheden in huis hebt. Enne, dit handig apparaatje zodat jij deze gemakkelijk en snel kan maken!
dumpling machine

Zelf dumplings maken

Het lijkt moeilijk, maar zelf dumplings maken is vrijwel makkelijk. Je moet de juiste ingrediënten hebben en de juiste apparatuur, dan kom je al heel erg ver. Een stoommandje is geheel niet onbelangrijk en een makkelijk handje is hier voor ook wel handig. Heb je dat niet, dan is dat natuurlijk ook helemaal niet erg. Je hebt tegenwoordig zo veel apparatuur om dingen mee te maken, maar deze dumplingmaker, was wel één die ons het meeste was bijgebleven.
We kwamen 'm op Instagram tegen: de Automatic Easy Dumpling Maker Machine⁠. Een hele mond vol, maar een hele eenvoudige en slimme machine. Je legt je dumplingdeeg op de machine, vult 'm met je mengsel en zodra je op het knopje drukt, wordt het vormpje binnen enkele secondes zo voor je gemaakt.

Automatic Easy Dumpling Maker Machine⁠

We hebben hier even onderzoek over gedaan én we hebben de Automatic Easy Dumpling Maker Machine⁠ gevonden. Spoiler: hij is retegoedkoop. Deze dumplingmaker koop je namelijk bij de AliExpress, en zoals wij van deze online winkel gewend zijn, kunnen we over de prijzen vrijwel nooit klagen. Over de kwaliteit valt er wel over te discussiëren, maar voor de prijs, is het het proberen waard!
De dumplingmaker is namelijk te koop voor maar 4,91 euro . Ja, echt waar! En volgens de recensie is het van goede kwaliteit. Waarom niet proberen dus? Wij hebben 'm allang in ons winkelmandje gezet. Jij ook?