femfem 58

Omg: bij deze kraam scoor je Espresso Martini oliebollen

Food & Drinks13 dec 2022, 13:25 doorAurora Ferrari
Het einde van het jaar is in zicht, wat betekent dat er op elke hoek van de straat wel een oliebollenkraam staat. Ben je niet vies van een oliebol en is je favoriet drankje een Espresso Martini? Dan is dit your lucky day, want we hebben deze combi gevonden! Enne, hier kun je dit pareltje halen!
femfem 58
Bron: De Oliebollen Expert

Espresso Martini oliebol

Oh, wat heerlijk... een Espresso Martini oliebol. Deze overheerlijke bol is gevuld met een overheerlijke Espresso Martini -ulling, gemaakt van koffie likeur en Wodka van het Haagse dranken merk Van Kleef. Heer-lijk! Klinkt als muziek in de oren.
"Een Espresso Martini oliebol alsjeblieft", vraag je aan de oliebollenkraam bij jou in het dorp. Dat kan je wel vergeten, want deze oliebol maakt niet zómaar een kraam. De Oliebollen Expert, daar is waar je naartoe moet gaan. Of je laat het bij je thuis bezorgen, want dat kan ook gewoon!

De Oliebollen Expert

De Oliebollen Expert is een nieuwe oliebollenkraam op de Brinckhorst in Den Haag. Naast de overheerlijke Espresso Martini oliebol kun je ook andere soorten kopen. Denk aan karamel zeezout, discobal én sinaasappel limoncello. En natuurlijk de standaards: zonder krenten, met krenten, een vegan variant en lekkere appel beignets.
We weten in ieder geval waar wij onze oliebollen gaan halen dit jaar voor oud en nieuw! Tot nu toe staan ze jammer genoeg alleen in Den Haag, hopelijk krijgen we volgend jaar het leuke nieuws te horen dat ze zich naar meerdere steden gaan verspreiden.