elektrische pizza oven action

Met deze elektrische pizzaoven heb jij gemakkelijk in vijf minuten een verse pizza op je bord

Food & Drinks08 jul , 15:00 doorRomy Nouwen
Action verkoopt vanaf deze week weer een pareltje. Dit keer gaat het om een elektrische pizzaoven. Binnen no-time maak jij zo je eigen pizza's voor een prikkie – gewoon vanuit huis.

Perfecte pizza

Soms hebben wij ineens mega veel zin in pizza. Dan kunnen we nergens anders meer aan denken en eten we het liefst dezelfde avond nog een pizza. Zo eentje met een dunne knapperige bodem, met lekker veel kaas én heerlijke toppings als peperoni of parmaham met burrata. Heerlijk! Echt een feestje op je bord. Enne, ook nog eens goed voor je productiviteit!
Toch is het een uitdaging om zo'n lekker pizza op tafel te krijgen. In Italië kun je op iedere hoek van de straat zo'n pareltje bestellen voor een paar euro, maar in Nederland werkt dat toch effe anders. Daar zijn we iets minder geoefend in het maken van de perfecte pizza. Enne, daarbij is het ook nog eens ontzettend duur. Je betaalt vaak minstens vijftien euro voor een pizza. Daar kun je er zelf veel meer van maken!

Zelf pizza maken

Maar, zelf pizza maken is ook zo gemakkelijk nog niet. Het kant-en-klare deeg van de supermarkt komt niet eens in de buurt van echt goed deeg, en zelf maken kost je een halve dag én veel aandacht. Daarbij kunnen onze ovens ook niet heter dan 220 graden Celsius, wat eigenlijk niet heet genoeg is voor een goede pizza. De echte perfecte pizza hebben wij vanuit huis dus nog niet kunnen maken.

Elektrische pizzaoven van Action

Daar komt nu hopelijk verandering in. Action verkoopt namelijk vanaf morgen een wel heel handig apparaat om je pizza's zelf vers binnen no-time te kunnen maken. Daar zien wij wel toekomst in, want dit klinkt natuurlijk als iets wat je in huis moet hebben als echte pizzaliefhebber.
Deze elektrische pizzaoven van Action is ideaal wanneer je je eigen pizza wil bakken. Hij heeft maar liefst vijf warmtestanden tussen 165 graden Celsius en 380 graden Celsius. Hij wordt dus veel heter dan je eigen oven, waardoor je pizza ook een stuk sneller gaart. Je kunt er kleine pizza's mee maken, maar als je wil ook grotere pizza's tot wel 30 centimeter. Verder is hij ook nog eens prachtig om te zien. Daardoor staat hij sowieso te shinen in je (buiten)keuken! In de handleiding vind je trouwens nog handige tips voor het maken van goed deeg. Al overtuigd?

Bestellen maar!

De elektrische pizzaoven van Action is dus verkrijgbaar vanaf morgen, maar je kunt hem enkel scoren op de webshop van Action. Dat betekent dat hij dus niet in de schappen van de fysieke winkels ligt. Enne, zoals altijd zeggen we erbij: wees er snel bij! Dit soort items vliegen als warme broodjes over de toonbank, en helaas geldt bij Action vaak op is op.