heinz limited edition every sauce

Mixen en matchen op z'n best: Heinz komt met limited edition 'Every Sauce'

Food & Drinks29 jun , 15:30 doorRomy Nouwen
Als je dacht dat jij sauzen op zijn best kunt mixen en matchen, heb je het mist. Heinz doet het namelijk nóg beter. Zij komen met een Limited Edition, in de vorm van 'Every Sauce'. Dit klinkt al ge-wel-dig.

Sauzen mengen

Sauzen mengen op je bord: de één zweert erbij terwijl de ander daar helemaal niets van begrijpt. Je hebt nou eenmaal twee kampen. Wij zijn overduidelijk kamp mixen en matchen, want wij zijn van mening dat sauzen de smaak van elkaar nou eenmaal kunnen boosten. Met andere woorden: sommige sauzen zijn apart van elkaar al lekker, maar samen al helemaal het einde.
Het gevolg: tijdens een barbecue of wanneer we een frietje bestellen, zijn wij eerst druk met het uitzoeken van de sausjes. Welke sausjes het tot het bord redden, is dan altijd maar de vraag. Eenmaal op het bord is het mixen maar, en daarna niets anders dan genieten.
Je hebt natuurlijk een aantal klassieke combinaties. Denk bijvoorbeeld aan een mix van ketchup en mayonaise óf een mix van sriracha en mayonaise. Deze zijn zo populair dat je ze tegenwoordig ook al gemist kunt kopen. Scheelt weer werk op je bord. Toch zijn er veel meer andere combinatie die gemaakt worden. Van barbecuesaus, tot curry of satésaus: alles kun je met elkaar mengen tot de lekkerste dips.

Limited Edition van Heinz

Dat alles te mengen valt, vindt ook sausproducent Heinz. Heinz staat natuurlijk bekend als hét merk die de lekkerste ketchup verkoopt. Toch reiken hun specialisaties verder dan alleen de ketchup. Inmiddels produceert het merk veel meer goede sauzen die minstens net zo lekker zijn. Dat is dan ook precies de reden dat wij denken dat hun nieuwste limited edition wel een succes moet zijn. Beter gaat het natuurlijk niet worden.
Ben je absoluut geen sausmenger? Dan is het tijd om door te scrollen, want de nieuwe limited edition van Heinz is dan echt zeker niks voor jou. Doe je niets liever dan saus mengen? Dan hebben wij goed nieuws. Heinz komt met een speciale 'Every Sauce'. De naam verklapt het eigenlijk al een beetje, maar déze saus heeft alles in één. Het is een perfect samengestelde mix van – hou je vast – Heinz burgersaus, knoflooksaus, aioli, smokey baconnaisesaus, sweet chilisaus, saucy saus, sriracha mayonaise, truffelmayonaise, mayomosterd, knoflook en gekarameliseerde uisaus, curry, augurk ketchup én smokey bacon ketchupsaus. Een behoorlijk lijstje, al zeggen we het zelf. Toch hebben we zo'n idee dat deze Every Sauce ons zeker niet zal teleurstellen.

Tripje naar Engeland

Wat dan wel weer teleurstellend is, is de verkrijgbaarheid. Hij is dus limited edition en ligt daardoor maar kort in de schappen. Enne, helaas hebben we het dan over de Engelse schappen. Deze Every Sauce is namelijk – voor zover wij konden vinden – alleen maar verkrijgbaar bij onze Engelse buren, en dat is enorm balen voor ons. Er zit dus maar één ding op: boek zo snel mogelijk een ticket naar Engeland, plak er een vakantie aan vast én neem een grote koffer mee. Zo neem je de Heinz mee naar Nederland, waar je nog even kunt genieten van de saus. Gaat dat niet lukken? Dan zit er maar één ding op. Geduld hebben én hopen dat Heinz ook besluit deze saus in Nederland te verkopen.