ontwerp zonder titel 71 1

Omg: deze heerlijke snack van Tony's Chocolonely wil je proberen

Food & Drinks17 mei , 14:23 doorIsabelle Bijman
Ook zo fan van Tony’s Chocolonely? Leg de chocoladerepen dan maar alvast aan de kant, want er komt nog iets veel beters aan. Tony's Chocolonely heeft zojuist het verrukkelijke nieuws onthuld: Lil’Bits! Deze schattige chocoladeballetjes zijn niet alleen om op te eten, maar ook om voor te juichen, want ze komen ook nog is met een geweldige missie!
Bron: Tony's Chocolonely
Bron: Tony's Chocolonely

Tony's Chocolonely Lil’Bits

Deze heerlijke line-up bestaat uit vijf smaken, waarvan je smaakpapillen een dansje zullen wagen:

1. Melk Karamel Zeezout Cookie

Dompel jezelf onder in de zalige mix van romige melkchocolade, een snufje zeezout en de knapperigheid van een versgebakken koekje. Wees gewaarschuwd: één hap en je bent verslaafd!

2. Triple Chocolate

Voor de echte chocoholics is er nu de Triple Chocolate. Een drieluik van cacao-intensiteit: melkchocolade, witte chocolade en pure chocolade komen samen in een harmonieus festijn van smaken.

3. Melk Marshmellow en Biscuit (denk s'mores!)

Denk aan knisperende kampvuren en gezellige avonden onder de sterrenhemel. Deze smaak zal je betoveren met de magische combinatie van romige marshmallows en brosse biscuitstukjes.

4. Melk Hazelnoot

Het perfecte balans tussen zijdezachte melkchocolade en de lekkere knapperigheid van hazelnoten. Een match made in chocolate heaven !

5. Puur Sinaasappel Chocokoek (vegan)

Speciaal voor onze vegan vrienden hebben ze de Puur Sinaasappel Chocokoek gecreëerd. Krachtige pure chocolade en een vleugje citrusknapperigheid zullen je smaakpapillen prikkelen.
Bron: Tony's Chocolonely
Bron: Tony's Chocolonely

Mooi verhaal

Al mega enthousiast geworden? Dan wordt het alleen nog maar beter! Tony's Chocolonely Lil’Bits worden namelijk geleverd met een missie die de wereld een stukje mooier maakt. Tony’s Chocolonely heeft als doel de hele cacao-industrie eerlijk te maken en met Lil’Bits zetten ze een nieuwe stap in die richting. In de wereld van 'bite size' chocolade ontbreekt het nog aan merken die eerlijke prijzen betalen aan cacaoboeren, wat bekend staat als de LIRP – leefbaar inkomenprijs. Maar Tony’s Chocolonely is vastberaden om daar verandering in te brengen. Met Lil’Bits laten ze zien dat het mogelijk is om heerlijke chocolade te creëren, terwijl ze boeren een rechtvaardige beloning bieden.
Dus uh, filmavondje op de planning? Sla dan snel deze Lil’Bits in. Enne, kan je geen keuze maken welke smaak? Dan lijkt ons de missie van Tony’s Chocolonely het perfecte excuus om alle smaken gewoon lekker in te slaan.