pesto burrata

Fan van pesto en burrata? Dan moet je dit recept proberen

Food & Drinks15 sep 2023, 15:15 doorAurora Ferrari
Heb je zin in een overheerlijk Italiaans gerechtje, maar heb je niet al te veel honger (aka girl dinner) en heb je stiekem ook geen zin om te koken? Dan hebben wij een heel simpel gerecht voor je waar je van zult genieten en ook vol van zal raken. Lees verder voor het gehele recept .
pesto burrata
Bron: @ainttooproudtomeg

Pesto burrata

Geen zin om te koken en heb je ook weer niet genoeg honger om helemaal iets te bestellen? Zoek niet verder, wij hebben namelijk de allerbeste girl dinner (eerder lunch of tussendoortje) die binnen enkele minuten klaar is. Je hebt maar drie ingrediënten in huis nodig en het staat binnen minstens 10 minuten voor je neus.
Het is simpel, eenvoudig en mega lekker. Toen we dit op TikTok voorbij zagen komen, moesten we dit uiteraard met jullie delen. Zie het als lunch, tussendoortje, girl dinner of misschien wel antipasto. Wanneer je het ook eet, het is snel, eenvoudig en verveelt nooit. Benieuwd wat je nodig hebt en hoe je dit heerlijk gerechtje maakt? Haal zo snel mogelijk de dingen in huis en laten we meteen beginnen!

Wat heb je nodig

Zo maak je het

  1. Begin eerst met het stokbrood snijden in plakjes en deze in de airfryer te stoppen voor minimaal 6 minuten. Haal het er uit wanneer het brood goudbruin is en krokant is.
  2. Ondertussen kun je de spuit erbij halen. Vul deze in de tussentijd met pesto.
  3. Spuit vervolgens de pesto in de burrata. Niet te veel, maar ook niet te weinig.
  4. Leg vervolgens de burrata op een bord en omring het met je plakjes stokbrood. Smash de burrata en geniet van je burrata pesto mix. Buon appetito!
Bekijk de instructievideo voor meer duidelijkheid in de onderstaande Instagram-post.