brunch cava

Dit restaurant in Amsterdam serveert onbeperkt cava bij een brunch

Food & Drinks08 apr 2023, 16:45 doorRomy Nouwen
Ben jij nog op zoek naar een leuk restaurantje in Amsterdam om te brunchen? Dan hebben wij waarschijnlijk degene gevonden waar je écht heen moet. Dit restaurant serveert namelijk onbeperkt cava bij een brunch. Beter kan niet, toch?

The Bottomless brunch

Het restaurant The Pressroom snapt hoe een menu eruit moet zien en dat bewijzen ze iedere zaterdag opnieuw. Je kunt daar namelijk voor een mooi bedrag per persoon brunchen, maar dat is niet zomaar een brunch. Deze brunch, die ook wel The Bottomless brunch genoemd wordt, bestaat namelijk uit één hartig gerecht naar keuze, één zoet gerecht naar keuze, een cocktail naar keuze én het allerbelangrijkste: onbeperkt cava. En de obers zorgen ervoor dat je nooit de bodem van je glas zal zien. Word je al enthousiast?

Onbeperkt cava bij een brunch

Het werkt zo: op zaterdag stap je binnen en ga je zitten. Je mag vanaf dat moment maar liefst twee uur lang gratis cava drinken! En dat natuurlijk onder het genot van een hapje erbij. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor gepocheerde eieren, avocado toast, overnight mats of American pancakes. Voor ieder wat wils! Ben je tussendoor de cava even zat? Dan bestel je één van de cocktails, want ook deze is bij de prijs inbegrepen. Kies bijvoorbeeld voor een espresso martini om lekker wakker te worden! Dit allemaal voor een bescheiden bedrag van €39,-. Eetsmakelijk!

The Pressroom

Als je hier nou graag een hapje zou willen eten, is het wel belangrijk dat je van te voren even reserveert! Je bent namelijk hoogstwaarschijnlijk niet de enige. Reserveren doe je gewoon via de website en als je daar dan toch bent: neem meteen een kijkje op het menu, want ze hebben nog veel meer keuze! Je wil natuurlijk wel een beetje voorbereid komen.