fem fem 2

Samen eten met je hond: dit restaurant heeft menukaart voor viervoeters

Food & Drinks10 sep 2023, 9:45 doorAurora Ferrari
Vaak spreken we met vrienden af en nemen we onze trouwe viervoeter met ons mee. Gezellig, maar het is ook leuk om samen ergens af te spreken waar je viervoeter het naar zijn of haar zin gaat hebben. Zoals eh... dit geweldige café in Enschede, waar ze speciaal voor honden , een kaart hebben. Wacht, wat?
fem fem 2
Bron: Lady en de Vagebond

Hondenkaart

Tuurlijk, er zijn een aantal plekken waar je hondje welkom is, maar dat is lang nog niet overal. Gelukkig is er tegenwoordig een speciaal café dat helemaal in het teken staat van baasjes en viervoeters . We menen het, in dit geweldige café in Enschede hebben ze wél aan onze pluizige vriendjes gedacht! "In het van Heekpark lopen heel veel mensen met honden, dat merkten we ook op ons terras. Daar moesten we iets leuks mee doen", vertelt Mats, medewerker van Stanislaus Brewskovitch in een interview met RTV Oost.
Terwijl jij een latte macchiato drinkt kan jouw viervoeter genieten van heerlijke lekkernijen, want de bedenker heeft zich zeker bij dit concept uitgesloofd. Op het menu staat er namelijk niet alleen een bak water en wat droge brokjes. Denk hierbij aan een kauwbot, een dental stick met een smaak van banaan en pindakaas, gedroogde sprotjes, losgeklopt rauw ei, lamslong, pensstaafje en een hondenijsje (in de smaken appel, banaan, beef of zalm) op het menu. En dat is allemaal geschikt voor het buikje van je hond. Dat is toch geweldig?
fem fem 3

First dates, alleen dan voor honden

Klinkt allemaal wel heel lekker, maar is dat ook wel écht zo? Wij mensen kunnen dit natuurlijk niet voor onze trouwe viervoeters bepalen, maar wel Rakker en Puck, die een date hebben gehad bij het café en konden genieten van de maaltijden. Benieuwd wat zij van het menu vonden en hoe de date ook uiteindelijk is verlopen? Bekijk het hieronder in het filmpje van RTV Oost. Spoiler: wij gokken dat Rakker en Puck niet snel met elkaar een rondje door het park willen wandelen.