"Dames en heren, dit is iets wat mijn moeder mij vroeger heeft verteld", begint Kaj de video. Hij vertelt het recept van een enorm bijzondere snack en Monica maakt hem klaar. Haar reactie? Ontzettend positief. Die hadden we niet zien aankomen. Want een kroket met appelstroop? Dat smaakt blijkbaar beter dan dat het klinkt...
Bijzondere combinatie
In de podcast
Geuze en Gorgels delen Kaj en Monica iedere week het allerlekkerste gerecht wat ze hebben gegeten. Maar, deze week delen ze een extra tip. Of nou ja, eigenlijk is het een tip van de moeder van Kaj. "Dit is iets wat mijn moeder mij vroeger heeft verteld en ik dacht eerst, die is niet goed wijs", begint Kaj de video. "Weet je wat lekker is, je pakt een boterham en die smeer je in met appelstroop - uit het gele blik wel te verstaan - en daar doe je dan een Van Dobbe-kroket op, die smeer je dan lekker fijn."
Terwijl Kaj uitlegt hoe je de snack maakt is Monica hem aan het voorbereiden. Heel eerlijk: het ziet er niet fantastisch uit, maar Monica is direct enthousiast. "Hmm, dit is heel lekker... Dit is superlekker." Wel oppert ze direct ook even dat het nóg lekkerder zou zijn met een beetje kerriemayonaise erop.
Pannenkoek met augurk
In de comments barst het direct los. Niet alleen Kaj heeft namelijk een bijzonder snack-recept. Zo schrijft er iemand dat je ook echt een keer een wit, zacht bolletje met paprikachips moet proberen. Iemand ander pleit voor een pannenkoek met stroop en augurk, weer een ander heeft het over een boterham met appelstroop en rookvlees. Heel wat bijzondere combinaties passeren in de comments. Toch gelooft niet iedereen dat het een lekkere combinatie is. 'Ja DOEI julie zijn gewoon aan het kijken hoe ver Monica kan gaan', schrijft een ander. Geloof het of niet, wij zijn best benieuwd geworden...