fem fem 4 4

Omg: Starbucks lanceert gloednieuw drankje met vanilla brûlée en havermelk

Food & Drinks13 mrt 2023, 14:41 doorAngela Badstuber
Als je een échte Starbucks-lover bent, ben je vast vaak op de hoogte van de nieuwe drankjes dat het bedrijf elk seizoen uitbrengt. Ben je fan van de Iced Brown Sugar Oat Shaken Espresso? Dan zal je dit nieuwe drankje ook heel lekker vinden.
fem fem 4 4
Bron: Starbucks

Starbucks Vanilla brûlée

Starbucks heeft al de Iced Brown Sugar Oat Shaken Espresso, maar nu komen ze met de Iced Vanilla Brûlée Oat Shaken Espresso. In Nederland waren de drankjes nog niet verkrijgbaar, maar na een groot succes in de VS, komen ze eindelijk naar Nederland. Het drankje wordt gemaakt met de Blonde Roast Espresso. Dat is een licht gebrande koffieboon die zacht is van smaak. In de espresso wordt vervolgens een gekarameliseerde vanille siroop toegevoegd en daarna wordt het geschud met ijs. Om het af te maken doen ze er nog een scheutje romige havermelk erin. Dat geeft het drankje een rijke smaak. Als je vegan bent, niet tegen lactose kan of gewoon van havermelk houdt, dan is dit drankje misschien wel iets voor jou.

Lancering

Het drankje is al verkrijgbaar bij Starbucks. Het is proberen is het zeker waard, vooral als je van crème brulee en van havermelk houdt. Maar je kan natuurlijk altijd voor een andere melk alternatief kiezen. Helaas is het drankje niet het hele jaar verkrijgbaar, aangezien het een seizoendrankje is. Het is alleen in de lente verkrijgbaar, dus wees op tijd met het proberen! Welke smaak ga jij als eerst proberen?
De Starbucks in Bleiswijk laat zien hoe het nieuwe drankje gemaakt wordt. Dus mocht je daar in de buurt zijn, kan je ook even langs hun drive-thru gaan om het drankje te proberen.