wijnglas fles

Wijnglas-fles: het meest gezellige drinkflesje voor je kind

Food & Drinks06 sep 2023, 14:59 doorRomy Nouwen
Gezellig wijn drinken met je kindje zit er natuurlijk niet in, maar je kunt je kindje wel wijs maken dat het kan. We vonden een wijnglas-fles die je kindje gemakkelijk kan gebruiken. Reken maar dat jouw kind mega blij zal zijn met deze fles, omdat hij of zij op deze manier altijd samen met mama kan wijnen. Wij vertellen je waar je deze scoort!
wijnglas fles
Bron: Temu

Nieuwsgierig

Wanneer je er zelf een wijntje bij pakt, bestaat de kans dat jouw kindje meteen heel nieuwsgierig is. Waarschijnlijk wil je kindje ook heel graag mee doen met die mooie glazen en even proeven. Dat laatste is natuurlijk geen optie – tenzij je voor alcoholvrije versnaperingen gaat natuurlijk ;). Natuurlijk kun je je kindje een echt wijnglas geven, maar of het handig is, is een andere vraag. Het laatste dat je wil is dat je mooie wijnglazen kapot vallen en je kindje tussen de scherven glas achterblijft.

Wijnglas-fles

Voor alle nieuwsgierige kindjes is er gelukkig een oplossing. De gloednieuwe webwinkel Temu, waarvan inmiddels al velen mega fan zijn, verkoopt namelijk van alles en nog wat. Het lijkt erop ons favoriete product voorbij gekomen is, want deze speciale wijnglas-flesjes zijn ideaal voor de kleintjes. Zo kunnen ze toch een beetje mee sippen, maar gaat het niet ten koste van hun veiligheid én je mooie wijnglazen.
schermc2adafbeelding 2023 09 05 om 213817 300x300
Bron: Temu
Nu horen we je denken: is Temu
wel betrouwbaar? Al helemaal wanneer je er spullen voor je kinderen koopt, wil je wel zeker weten dat het veilig is. De wijnglas-fles
is in ieder geval gemaakt van plastic en niet van glas, zoals wijnglazen. Dat betekent dat je kindje hem gerust kan laten vallen zonder dat 'ie meteen uit elkaar valt. De beker is verder BPA-vrij én kan temperaturen tussen de -20 en 180 graden aan. Hij is dus ook nog eens handig in gebruik. Cheers!