high tea intratuin

De ultieme kerstbeleving: doe nu een winter high tea in kerstsferen bij Intratuin

Food & Drinks16 nov 2023, 12:48 doorRomy Nouwen
It's timeeeeeee... Christmas Season is officieel van start gegaan! We hebben afscheid genomen van de herfst en het is bijna tijd om die kerstboom in huis te halen. Enne, dat betekent dat óók de kerstshows in tuincentra weer op de planning staan. Maarre, als je er dan toch bent, kun je net zo goed meteen die winter high tea boeken. Een winter high tea? Wij praten je bij!
high tea intratuin
Bron: Intratuin

Kerstshows in tuincentra

Al jaren pakken tuincentra de kerstperiode met beide handen aan. Ze toveren het hele tuincentrum dan tijdelijk om tot een soort winter wonderland waar je je in principe uren kunt vermaken. De mooi versierde kerstbomen in de hele winkel zorgen er keer op keer voor dat je niet kunt kiezen welke kleur kerstballen je nou eigenlijk het mooist vindt. Enne, kun jij ook uren kijken naar die opgezette kerstdorpen waar echt van alles gebeurd? Wij wel.

Winter high tea bij Intratuin

Zodra je de kerstboom bijna tevoorschijn haalt, hoort een bezoekje aan de kerstshow van het tuincentrum er dus bij. Want eh, je moet de kerstversiering ten opzichte van vorig jaar natuurlijk wel een beetje upgraden. Wij raden je aan om dit jaar te kiezen voor Intratuin Deventer. Niet alleen omdat je daar kunt genieten van al het moois dat ze hebben opgezet, maar ook omdat ze daar dit jaar een heerlijke winter high tea aanbieden. Je kunt dus even pauzeren met een heerlijke high tea óf je gebruikt het als afsluiter na al dat struinen door de kerstdorpen.
De winter high tea vindt plaats in de Spiegeltent naast de Intratuin in Deventer. Daar vind je een soort mega high tea buffet waar je alles mag pakken wat je wil! Wij hebben stiekem al even zitten swypen door alle foto's en likken onze lippen er bij af, want er is mega veel keuze! Aan alles is gedacht! Heerlijke warme soepjes, eindeloze zoete snacks én voor de mensen die liever voor hartig gaan natuurlijk ook eindeloze hartige snacks. Je gaat hier zéker niet met honger de deur uit in ieder geval! Uiteraard is ook deze ruimte helemaal in de kerstsferen gebracht, zodat je vast lekker in de stemming kan komen voor kerst .

Reserveren

Voordat je gaat, is het wel belangrijk dat je even reserveert via de website. Je kunt kiezen tussen een 1-2 persoonstafel of een 3-6 persoonstafel. Op maandag tot en met vrijdag betaal je €24,95 per persoon. In het weekend kost het je €26,95 per persoon. Je kunt verder kiezen uit twee verschillende tijden. Of je high tea't er op los tussen 11:00 en 13:00 óf je eet je buikje vol tussen 14:00 en 16:00. Wij raden je aan om er snel bij te zijn, want anders mis je dit spektakel.