9ce26bb8e55d9df98b3eafd33de76bf7

Healthy: zo maak je een chia-pudding à la Kim Kardashian

Food & Drinks22 sep 2022, 17:29 doorShudrien Leona
Kim Kardashian is een van de meest bekende realitysterren in de wereld. Ze staat bekend om haar looks, lichaam en natuurlijk haar realityshow. Kim doet er alles aan om er op haar 41-jarige leeftijd alsnog goed uit te zien. A nd it's working. Dat doet ze door bijvoorbeeld haar huid goed te verzorgen, te sporten en gezond te eten. Een van haar favoriete gezonde maaltijden is de chia-pudding.
9ce26bb8e55d9df98b3eafd33de76bf7 e1663854887952

Chia-pudding

Bijna elke ochtend start Kim haar ochtend met de chia-pudding. De chia-pudding zit vol met vezels, eiwit en gezonde vetten, een gezonde maaltijd dus. Chia is verder ook heel goed voor je huid. Het brengt je bloedsuiker spiegel in balans en versterkt ook nog eens je botten, how good is that? Om de chia-pudding te maken heb je ook helemaal niet veel nodig. Oke, wat heb je nodig?
Het enige wat je nodig hebt voor deze pudding is:
  • Chia-zaadjes
  • Melk, dit kunnen alle soorten melk zijn (amandelmelk, sojamelk etc.)
  • Honing
  • Blauwe bessen of aardbeien (mag ook een ander soort fruit zijn)
Stap 1: Voeg in een grote glas twee grote eetlepels van het chia-zaad Stap 2
: Schenk 120 ml melk bij het chiazaad en voeg ook een thee lepel van de honing toe.
Stap 3: Roer het mengsel goed door totdat je ziet dat het chiazaad niet meer op de bodem ligt, maar zweeft. Dit doe je door te roeren en dan even te stoppen. Herhaal dit een paar keer totdat de zaadjes zweven. Stap 4
: Zet het in de koelkast voor een paar uurtjes (minimaal twee). Je mag de pudding ook een hele avond in de koelkast laten.
Stap 5: Leg de aardbeitjes en bessen op de kwark, je kan ook andere een topping gebruiken. En smullen maar.
Enjoy!