Ach, kerst. Het is alweer bijna zover en we kunnen niet wachten. We zijn druk bezig om een mooie jurk te vinden, cadeautjes te kopen en bladeren druk door onze kookboeken om de juiste recepten te vinden. Maar - en zeker als het om het kerstdessert: het moet niet alleen heerlijk smaken, maar ook stralen op tafel. Dat dessert moet de show stelen. Klinkt moeilijk, is heel makkelijk. Wij vertellen je hoe je dat doet.
Waar waren we zonder een beetje hulp? Precies, nergens. Dat heeft de Albert Heijn dit jaar gedacht. Daarom helpen ze ons een handje met hun nieuwste kerstdecoraties, waarmee je jouw nagerecht een glamoureuze touch geeft in een handomdraai. Discodip voor volwassenen, zo zou je het kunnen noemen.
Wil je jouw taart of mousse een sprookjesachtige uitstraling geven? Ga dan voor de gouden glitterdust. Met een paar simpele strooibewegingen geef je jouw toetje een fonkelend kerstgevoel. Liever een subtielere glamour? Dan is de glitterspray in roségoud een perfecte optie. Dit zorgt voor een zachte, luxe glans over je creaties.
Voor de ultieme finishing touch biedt de collectie ook crunchy gouden pareltjes, mini-marshmallow-sterren en bladgoud. Deze zijn niet alleen schattig, maar ook heerlijk knapperig en zorgen voor een feestelijke bite.
Eén van de absolute toppers is de gouden chocoladesaus met salted caramel-smaak. Stel je voor: een zelfgemaakt baksel met vloeibaar goud dat smaakt naar caramel. Het is dé perfecte combinatie van zoet en een tikje zout, en een must-have voor jouw feestelijke dessert.
Het fijne aan deze collectie is dat je zonder veel moeite een spectaculair dessert kunt creëren. Je hoeft geen zeker geen sterrenkok te zijn om een schitterend dessert op tafel te zetten. Dus, ga jij deze kerst de keuken in? Dan raden we je aan om het jezelf een klein beetje gemakkelijker te maken. En geloof ons: hier ga je gegarandeerd complimenten over krijgen.