Als je dagelijks op TikTok zit, dan weet je vast dat er altijd nieuwe foodtrends zijn. Waarschijnlijk is deze foodtrend je ook niet ontgaan. Gebakken kaas en augurk zouden een goede combinatie moeten zijn.

Foodtrend
Bron: Pinterest

Nieuwe foodtrend

Van feta pasta naar cloud bread en zelfs pasta chips. Mensen op TikTok hebben altijd gekste recepten en meestal smaken ze ook nog is goed. Maar wat is dan nu de nieuwe foodtrend op TikTok? Het is heel simpel, kaas en augurk. Er is geen speciale naam voor de nieuwe foodtrend. We zien augurk en kaas meestal op een hamburger, maar blijkbaar zijn de twee samen, ook een goede combi. Dus als je van augurk en kaas houdt, zul je deze combi vast en zeker lekker vinden.

De foodtrend ging viral toen een TikTokker haar guilty pleasure snack liet zien. Ze vertelde dat ze het een lekkere combinatie vind, maar haar man is absoluut geen fan van haar favoriete snack. Toen ze haar snack deelde met ons, was ze er zeker van dat anderen het ook lekker zouden vinden. En dat bleek ook waar te zijn. De foodtrend gaat momenteel viral op TikTok en duizenden mensen maken er video’s over.

Hoe maak je deze snack?

Het is heel makkelijk om te maken. De naam zegt het al, kaas en augurk. Dat zijn de enige twee ingrediënten die je nodig hebt. Je kan zelf kiezen wat voor augurk en kaas je wil gebruiken. Als je voor het originele recept wil gaan, dan kan je het beste mozzarella kaas gebruiken.

Om de snack te maken heb je alleen nog een pan nodig. Schenk een beetje olie in de pan, zodat de kaas niet blijft plakken. Leg het plakje kaas in de pan en laat het smelten. Als de kaas zodanig is gesmolten dat het een korst aan de onderkant krijgt, dan leg je de augurk op de kaas. Nu kun je voorzichtig de kaas om de augurk heen vouwen als een burrito. Haal het uit de pan en voilà! Je hebt een heerlijke snack.

Hieronder zie je tutorial over hoe je de snack maakt. TikTokker @kalejunkie legt het even uit. Alvast eet smakelijk!

@kalejunkie This is a good trend I can get behind 🧀 Ty for the inspo @clurmurr! #pickles #cheese #foodtrends #lowcarb #keto ♬ Shakira: Bzrp Music Sessions, Vol. 53 – Bizarrap & Shakira