Oei, voor wie het nog niet meegekregen heeft… Het was even blinde paniek bij Kardashian-telg Khloé. Een assistent van haar heeft woensdag een flinke blunder gemaakt: er werd per ongeluk een bikinifoto van de realityster gepost die niet bewerkt zou zijn. (zoals bij de meeste plaatjes van de familie doorgaans wel het geval is) Haar team doet er alles aan de foto offline te krijgen. Nu denk je vast bij jezelf, really?! Toch heeft Khloé er, volgens haarzelf, een goede reden voor!

Online search

De Kardashians staan natuurlijk bekend om hun perfecte foto’s met hun perfecte haren, make-up en figuur. Schokking: daar gaan natuurlijk enorme filters overheen, maar goed, ze komen er dan ook wel voor uit. De betreffende foto was dus iets minder glamoureus dan we van Khloé gewend zijn, wat resulteerde in een online hunt om de foto te verwijderen. Haar team zou alles op alles zetten om het beeld te verwijderen. Alle media die het beeld publiceerden werden benaderd, en rapporteerden de foto bij Twitter. Gebruikers die het beeld hadden gedeeld, kregen daardoor de melding: ‘Deze foto is verwijderd als reactie op een melding van de eigenaar van de rechten.’

De foto zelf is totaal niet spannend. Het zou eigenlijk zelfs een leuke vakantiefoto zijn geweest, want Khloé staat er prachtig op. Het mag dan misschien onbedoeld geplaatst zijn, haar familie was nietsvermoedend en reageerde met gezellige reacties: ‘I love you Khloé‘, schreef Kim en ‘Yes! You beautiful, strong, healthy queen‘, reageerde Kendall. Ook haar moeder, Kris, liet een lieve reactie achter.

Struggles met lichaamsbeeld

Inmiddels heeft Khloé Kardashian zelf op alle heissa gereageerd, as she should. In een statement op Instagram schrijft ze: ‘De foto die is gepost is prachtig. Maar voor iemand die al haar hele leven struggles heeft met haar eigen lichaamsbeeld: als iemand een foto van jou maakt die niet flatterend is in bijvoorbeeld slecht licht, of die je lichaam niet laat zien zoals je ‘m wil zien omdat je er zo hard voor hebt gewerkt – en het dan met de wereld deelt – dan je het recht moeten hebben om hem niet gedeeld te krijgen. Ongeacht wie je bent.’ Na de gedeelde story plaatste ze ook nog een post van een live filmpje waarin ze haar lichaam showt.

Wij hebben de desbetreffende foto gevonden via de website van Dailymail, je kunt het hier bekijken!

Lees ook: Fans van Khloé Kardashian herkennen haar niet meer terug