In de datingshow van Harrie Snijders was Grace een van de meest spraakmakende deelnemers. Bijna iedereen dacht (en hoopte) dat zei de winnaar zou zijn van de show, helaas was dat niet zo. Grace killed the show met haar prachtige blonde haren en haar looks. Ze wist ook als enigste een kus te bemachtigen van de knappe dekhengst. Grace deelt op TikTok een paar before and after foto’s. Ze zag er vroeger héél anders uit.

Daten met Harrie

Of de twee elkaar nog spreken wil iedereen weten. In een interview met @nickeshuis lieten Claudia en Grace weten of ze nog contact hebben met Harrie.“Ik zou het niet weten”, laat Grace weten. “Van wat ik weet, niet nee”, vervolgt Grace. “Volgens mij heeft hij met niemand meer contact gehad.” Interesting. Zou Harrie het contact hebben gebroken met alle meiden? De hengst opende kortgeleden een nieuw account op Instagram. Op dit account zou hij gaan posten of hij en Rilana nog samen zijn of niet. Tot nu toe heeft dit account nul posts en heeft hij nog niks laten weten.

Candygirl

Het is niet voor het eerst dat Grace voor de camera staat of in een programma zit. Zo deed Grace ook mee aan Lang Leve De Liefde en kan je haar terug zien in een aantal videoclips. Nu werkt de blondine als Candygirl in clubs en maakt ze graag filmpjes op TikTok. Op TikTok deelt ze ook foto’s van toen ze op de middelbare school zat, en post een foto’s van nu erbij.

@grace.nszNou ik weet het wel, een beetje lipfiller en blondeer♬ original sound – mi lobi yu

Een ding is duidelijk te zien, haar knappe koppie heeft ze altijd al gehad. Wat wel opvalt is dat Grace eigenlijk helemaal geen blondine is maar een ginger. How gorgeous. Allebei de kleuren staan haar prachtig. “Nou ik weet het wel, een beetje lipfiller en blondeer”, zet de Grace in de caption van haar TikTok. We love both of the looks.