Uiteraard kan iedereen tegenwoordig een kiekje schieten met een smartphone. Echter is een uitgeprinte foto een veel leukere herinnering, nietwaar? Organiseer je binnenkort een feest of heb je een bruiloft, zorg er dan voor dat er een fotobooth aanwezig is! Deze foto’s zorgen ervoor dat jouw gasten het feest nóg minder snel zullen vergeten. Daarnaast is het natuurlijk een geweldige toevoeging aan de avond; samen lachen om het hilarische eindresultaat.

Foodini Launch Atelier-6549 Foodini Launch Atelier-6548

Bij Fotodoos zorgen ze ervoor dat dit alles naar een nóg hoger level wordt getild. Een foto in het algemeen is natuurlijk leuk, maar deze fotobooth maakt er ook nog eens iets interactiefs van..

Air Graffiti

In Amerika is deze entertainment op het moment een grote hype. Je kunt jouw foto flink pimpen met een digitale graffiti spuitbus. Geniet jij ook altijd zo van de graffiti-kunstwerken op oude gebouwen, treinen en langs de snelweg? Dan is dit je kans! Deze fotobooth is namelijk eindelijk verkrijgbaar in Nederland.

  • Shoot! Maak een foto die levensgroot op een canvas wordt getoond. Je kunt zelfs op de foto met een groep tot maximaal 15 personen!
  • Paint! Nu is het tijd om je graffiti skills te laten zien. Middels een infrarood spuitbus en de software heb je mega veel opties om helemaal los te gaan. Je kunt de achtergrond aanpassen, accessoires en aangepaste logo’s toevoegen, gekke kapsels invoegen en ga zo maar door.
  • Print! Waar we het natuurlijk voor deden.. Je krijg de foto op een formaat van 10 bij 15 cm. Inlijsten maar!
  • Share! Wil je het eindresultaat delen met de rest van wereld? De laatste optie van deze booth is het delen via Facebook, Twitter en Instagram (of gewoon via alle Social Media kanalen).

graffiti Fotodoos FEM FEM

Fotodoos

Fotodoos is altijd op zoek naar de nieuwste technieken in de wereld van photo-entertainment. Bovenstaande fotobooth welkom heten in Nederland, kon daardoor ook niet uitblijven. Lees hier meer over de Air Graffiti! Naast de Air Graffiti biedt Fotodoos een tal aan mogelijkheden betreft de tofste fotobooths. Dus ben je nog niet klaar voor de Air Graffiti of wil je gewoon twee booths op jouw party? Fotodoos biedt een breed aanbod voor elk soort evenement en elke locatie. En de attributen? Hiervoor wordt ook gezorgd!