Je moet hard werken om je relatie gezond te houden. Niet alleen kost het je veel tijd en moeite, je zult ook compromissen moeten sluiten en dingen opgeven voor de ander. Nobody said it was going to be easy! We lopen allemaal wel eens tegen bepaalde dingen aan en we maken allemaal fouten. Hoe wij dit weten? Je sterrenbeeld verklapt het!

Deze fout maak jij in een relatie volgens je sterrenbeeld

Deze fout maak jij in een relatie volgens je sterrenbeeld

Steenbok –  22 december tot 19 januari

Hi Steenbok! Of moeten we zeggen, Miss Independent? Steenbokken zijn enorm ambitieus en gaan recht voor hun doel. Heel goed natuurlijk, maar door het streven naar succes kan je je partner wel eens vergeten. De kleine momentjes samen zijn minstens net zo belangrijk!

Waterman – 20 januari tot 18 februari

De Waterman staat erom bekend dat ze super open minded en avontuurlijk is. Dit is natuurlijk super fijn, zolang je partner dit ook is. Hoewel het idee van een open relatie jou aan kan staan, kan dit voor je partner net een stap te ver zijn..

Vissen – 19 februari tot 20 maart

Vissen, jij bent een enorme romanticus and we love you for that! Maar je bent ook extreem gevoelig en super empatisch. Dit maakt dat je bijna een emotionele gedachtenlezer bent. Maar pas op: verwacht niet dat jouw partner dit ook is!

Ram – 21 maart tot 19 april

Rammen zijn enorm impulsief en vurig. Ze willen alles snel, snel, snel! Dit kan wel eens fout gaan aangezien een relatie vaak draait om geduld hebben en luisteren naar de ander. Alles op z’n eigen tempo!

Stier – 20 april tot 21 mei

Stier, ho! Voor jou is het my way or the high way. Je bent enorm koppig wat wel eens lastig in de communicatie kan zijn. Sta ook eens open voor de mening van iemand anders (uhum, je partner). Wie weet begrijpen jullie elkaar dan wel beter!

Tweelingen- 22 mei tot 20 juni

Er gaan grappen rond die zeggen dat Tweelingen hartenbrekers zijn omdat ze niet in staat zijn om commitment te tonen. Nog erger; mensen zeggen dat Tweelingen two faced zijn. Dit is eigenlijk helemaal niet waar. Tweelingen willen gewoon alles proberen en hebben enorme last van FOMO. Je partner kan hierdoor wél het gevoel krijgen niet leuk genoeg te zijn..

Kreeft – 21 juni tot 22 juli

Kreeft is stiekem het meest gevoelige teken van de dierenriem. Ze zijn bang om gekwetst te worden en hebben daarom moeite met het open stellen naar de ander, ook in een romantische relatie. De Kreeft zal daarom meteen een muur optrekken wanneer iemand haar personal space binnentreedt. Spreek daarom altijd uit naar je partner hoe je je voelt. Communication is key!

Leeuw – 23 juli tot 22 augustus

Een Leeuw denkt vaak dat het leven om haar draait. En hoewel jullie Leeuwen gorgeous zijn, is dit helaas niet het geval. Je partner wil ook wel eens in de watten gelegd worden. It’s not always about you.

Maagd – 23 augustus tot 22 september

Maagd, jij bent super kritisch. Je hebt torenhoge verwachtingen, niet alleen naar jezelf maar ook naar je partner. Hoe kan de ander ooit aan jouw strengen eisen voldoen? Calm down, niemand is perfect en iedereen maakt wel eens fouten. Geef je partner de ruimte om zichzelf te zijn, en daar horen ook imperfecties bij.

Weegschaal – 23 september tot 22 oktober

Wow, Weegschaal.. You are flirty! Je bent een hopeloze romanticus maar in relaties kan je toch wat afstandelijk zijn. Hierdoor kan je partner het gevoel krijgen dat hij of zij in de weg staat. Sta open om samen te groeien en zie wat voor romantische scènes er op je pad zullen komen!

Schorpioen – 23 oktober tot 21 november

Schorpioen, you’ve got some serious trust issues. Schorpioenen vinden het lastig om anderen te vertrouwen, maar als een scorp je vertrouwt is het voor het leven. Wees open over je behoeften en angsten; zo zal de band met je partner alleen maar sterker worden!

Boogschutter – 22 november tot 21 december

Boogschutter, adventure is out there! Boogschutters zijn echte avonturiers maar vinden het daarom ook moeilijk om zich vast te leggen. Commitment issues?