Hoewel we vaak kunnen genieten van de daad, wil het soms nog wel eens tegenvallen. Mannen maken soms vervelende fouten waar wij niet gelukkig mee zijn. Toch doen vrouwen ook regelmatig dingen tussen de lakens waar mannen wat minder gelukkig van worden.

De grootste fouten die vrouwen maken in bed volgens mannen

Het is natuurlijk het aller fijnst als we het tussen de lakens fijn hebben. Toch kan het ook wel eens misgaan. Er zijn bepaalde dingen je minder prettig vindt in bed. Dat is volkomen normaal en helemaal niet erg. Zolang je er maar over blijft praten! Vrouwen vinden bepaalde acties van mannen in bed niet prettig, maar ook mannen hebben zo een mening over bepaalde acties van vrouwen. Dit zijn de grootste fouten die vrouwen maken in bed.

#1 Faken

Ja dames (of moeten we zeggen actrices), we hebben dit allemaal wel eens een keer gedaan. Het komt gewoon vaak voor en dat ontkennen we niet. Soms lukt het niet en voel je aan alles dat het ook niet gaat lukken. De oplossing is dan niet dat je doet alsof. Stom, want praat er gewoon over! Zo kunnen jullie samen tot een oplossing komen.

#2 Overthinken

Even bedenken dat je die ene was nog moet doen óf wat je morgenavond gaat eten? Prima, maar niet tijdens een intiem moment. Mannen vinden het jammer als je in je hoofd alleen maar bezig bent met dit soort dingen. Dat kan toch ook er na?

#3 Te veel praten

Dirty talk is prima, maar je hoeft echt niet alles wat je in je hoofd bedenkt uit te spreken. Focus je op je lover en wat jullie aan het doen zijn.

#4 Bezig zijn met hoe je eruit ziet

Dat je per ongeluk naar beneden kijkt en dan ineens onzeker wordt over dat buikje wat daar (naar jouw mening) toch best wel aanwezig is. Volgens mannen is dit een no go. Ze vinden je écht perfect zoals je bent dus ze willen liever dat je geniet dan dat je daarmee bezig bent.

#5 Zelf niet beginnen

We weten allemaal dat de lust van een vrouw soms anders in elkaar zit dan die van een man. In sommige relaties heeft de vrouw meer zin dan de man, maar in veel relaties heeft de man meer zin. Hij maakt dan ook vaker aanstalten dan de vrouw. Dit is een puntje van irritatie. Een man vindt het namelijk ook heel sexy als jij eens de eerste stap zet.

#6 Altijd het licht uit

Ja logisch, want zo zien we al onze vetjes niet. Scheelt weer een extra tien minuten aan twijfels die door onze hoofden heen spoken. Toch vinden mannen het vreselijk. Ze hebben liever het licht aan, zodat ze je kunnen zien! Stap je dus over je onzekerheden heen en laat lekker het licht aan. Dan kun jij ook je lover diep in de ogen aankijken.

#7 Vertellen wat je ex deed

Waarom doen we dit eigenlijk? Als we er even wat beter over nadenken, snappen we er ook niets van. Je wil het het liefst zo snel mogelijk vergeten dus waarom zou je het dan nog opbrengen bij je lover. Niet logisch!