Ben jij continu bezig met het verbeteren van je leven tussen de laken? Let er dan wel op dat je niet deze veel voorkomende fout maakt. Wat deze is en hoe je die voorkomt leggen wij je uit. Dit zijn veel voorkomende fouten wanneer je je leven tussen de lakens wilt verbeteren

deze fouten maken koppels als ze hun leven in de lakens willen verbeteren

Welke fout maken koppels vaak als ze hun leven tussen de lakens willen verbeteren?

Het is natuurlijk belangrijk om het spannend tussen de lakens te houden. Gebruik jij altijd dezelfde drie standjes, in dezelfde volgorde, dan is het misschien tijd voor wat nieuws. Wij leggen je uit wat je in ieder geval níét moet doen.

Hoe vaak vrijen jullie?

Wanneer je als koppel je leven in bed wilt verbeteren, kijk je al gauw naar hoe vaak jullie vrijen en niet naar de kwaliteit. Een veel voorkomende fout; want wat telt nou als geslachtsgemeenschap? Vaak wordt er gekeken naar penetratie, terwijl het begrip veel breder ligt.

Als je kijkt naar je leven tussen de lakens hoort het vooral te gaan om elkaar, de intimiteit die jullie delen en het gevoel wat jullie van elkaar krijgen. Het is dan ook onzin om bij te houden hoe vaak jullie daadwerkelijk penetratie hebben. Het heeft geen zin om de daad te doen omdat het zo hoort.

Het verbeteren van je leven tussen de lakens

Maar hoe kan je er dan wel voor zorgen dat je leven tussen de lakens verbetert? Dat heeft allemaal te maken met de tijd die jullie samen spenderen. Zorg ervoor dat jullie intiem zijn en van elkaar genieten als koppel. Kleed je mooi aan, heb een romantisch diner en geniet van elkaars gezelschap. Door in het moment te leven heb je een veel beter seksleven dan wanneer je alleen maar aan de daad denkt. Ik kan je verzekeren dat je daar veel meer aan hebt.

Lees ook: Let op! Dit mag je nooit doen vóór het vrijen