Frenkie de Jong en Mikky Kiemeney zijn al sinds 2014 smoorverliefd op elkaar. Afgelopen zomer ging hij op één knie voor haar, er komt dus nog een bruiloft aan. Maarre, de twee delen fantastisch nieuws via Instagram. Ze verwachten hun eerste kindje!

Frenkie de Jong en Mikky Kiemeney

Eerste kindje

Het stel deelt een té schattige video op Instagram. In de video zien we dat de twee genieten van de zon, zee en strand tijdens hun vakantie. Maar wat we vooral zagen is: een baby belly! Veel volgers konden al uit de caption halen dat ze in verwachting zijn, maar de video bevestigt het.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door mikky 💘 (@mikkykiemeney)

Verloofd

Frenkie de Jong en Mikky Kiemeney zijn elkaars jeugdliefde. De twee lovebirds zijn al vanaf 2014 smoorverliefd op elkaar. Enne, afgelopen zomer, ging Frenkie op zijn knieën. Ook hun verloving deelden ze natuurlijk weer met prachtige Insta-kiekjes. Mikky werd niet op zomaar een plek ten huwelijk gevraagd. Midden in een prachtige woestijn, tijdens een golden hour, ging Frenky op één knie voor haar.

Felicitaties

Natuurlijk zijn niet alleen wij blij voor het koppel. In de reacties regent het namelijk felicitaties. Zo reageert Monica Geuze “Omg!!!❤️❤️” en Demi de Boer “Ahhhh gefeliciteerd zo leuk 😍😍❤️”. Zangeres Maan schrijft “Coolste pap en mam ❤️‍🔥”. Enne, zelfs zangeres Chloe Bailey feliciteert Mikky en Frenkie “Omg congrats baby!!!! Blessings blessings” 

Lees ook: Tipje van de sluier: wordt dit de trouwlocatie van Frenkie de Jong en Mikky Kiemeney?