Ben jij über fan van de serie Friends en heb je plannen om dit jaar Halloween te vieren? Mooi, dan hebben we namelijk weer een flinke dosis inspiratie voor je wat betreft het verkleden. Even voor de duidelijkheid, je hoeft echt niet altijd te verkleden als iets griezeligs voor Halloween, vooral creativiteit is belangrijk.

25 jaar geleden verscheen de allereerste aflevering van Friends en de populariteit van de serie blijft alleen maar stijgen. Afgelopen week ‘brak’ Jennifer Aniston weer het internet (of ja, Instagram) toen zij onderstaande foto online plaatste:


View this post on Instagram

And now we’re Instagram FRIENDS too. HI INSTAGRAM 👋🏻

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

Halloween outfit inspiratie

Ben jij dus zelf een mega Friends fan én zoekende naar een Halloween kostuum? Bekijk deze toppers die we online zijn tegengekomen:

The One With The Thanksgiving Flashbacks

In deze aflevering vertellen onze vrienden over hun ergste Thanksgiving’s en zien we hoe Joey zijn hoofd in een kalkoen stopt. Ook Monica doet het om Chandler op te vrolijken en nu kan jij het ook!

The One With The Halloween Party

Nou kijk, dit is vooral passend voor de feestdag. Monica en Chandler organiseren samen een Halloween feest en tja, Chandler is niet al te gelukkig met zijn outfit.

halloween outfit Friends FEM FEM
halloween kostuum Friends FEM FEM

The One With The Tiny T-Shirt

We kunnen het uren lang hebben over het hele ‘we were on a break‘ situatie, maar Rachel en Ross gaan toch uit elkaar en krijgen ruzie over een t-shirt van Ross wat hij graag terug wil hebben.

The Pilot

In de allereerste aflevering zien we Rachel in een trouwjurk Central Perk binnen stormen. Ze zou eigenlijk trouwen met Barry, maar besloot op de dag van haar bruiloft dat ze het niet zag zitten. Wil jij dus ook als runaway bride? Het kan!

Geen fan van Friends maar wel opzoek naar wat Halloween inspiratie? We hebben ook de leukste couple costumes voor jullie verzameld.