Rachel Green was niet alleen hilarisch, maar ook nog is super stijlvol. Ze creëerde de mooiste (soms een beetje gekke) outfits, die je nu overal voorbij ziet komen. Denk aan de womansuit, die nu in elke winkel hangt. En wat dacht je van de tuinbroek, die nu sociaal acceptabel is geworden. Rachel is eengrote inspiratiebron deze  en wij delen haar leukste looks!

Denim tuinbroek

De tuinbroek is weer helemaal hot! Het is oorspronkelijk ontworpen voor arbeiders en boeren, maar sinds de jaren ’90 is het terug gekomen in de fashion wereld.  Hoe leuk is de denim variant die Rachel hier draagt? Juist, super leuk. Shop hem hieronder!

rachel-14

overall
bag
hemd

Fluffy white cropped trui

Een cropped trui kan een beetje ordinair ogen, mits je het goed weet te combineren. Hoe leuk is het dat we deze fluffy variant overal zien terug komen? Het staat ontzettend leuk bij een broek, maar ook bij een rok met print. Hieronder staan een paar soort gelijke items, zodat je deze outfit zelf ook kunt creëren.

rachel-18

trui
rok
schoen

Womansuit

Als je voor een womansuit gaat, ga je voor een zakelijke maar stijlvolle look in één. Een pak zie je normaal bij mannen, maar hoe leuk is het als vrouwen dit ook gaan dragen? Trek er een paar hakken onder om je net even wat meer sexy te voelen en je bent ready to go!

rachel

blazer
broek
schoen

Wat is jouw favoriete look van Rachel?

Lees ook: inspiratie: zo draag je jouw flared jeans.